Webontwikkeling

Webontwikkeling

Ervaren webontwikkelaars

Op zoek naar een team van klantvriendelijke en ervaren webontwikkelaars? Bij ons ben je aan het juiste adres voor een website die aansluit op jouw situatie en wensen. Dat kan een website zijn, maar ook een webapplicatie of een compleet platform.

Een webapplicatie lijkt op een website, maar is eigenlijk een app die in je browser draait. Die kun je dus overal gebruiken, vanaf een desktop of een mobiel apparaat. Veel bedrijven werken daarom inmiddels met webapps: van webshops tot planningsapps.

Al onze webapplicaties en websites zijn maatwerk, ontwikkeld vanuit de gedachte dat ze hoogwaardig gereedschap zijn dat je de mogelijkheid biedt om je bedrijfsprocessen te verbeteren. Of het nu gaat om gemak, kostenbesparing of het terugdringen van de foutmarge, we kunnen dankzij onze ruime technische ervaring een oplossing realiseren die naadloos op jouw behoeftes aansluit.

Heb je vragen, of juist een idee voor een webapplicatie die we voor je zouden kunnen realiseren? Neem dan vrijblijvend contact contact met ons op.

Webapplicatie

Online documentenapplicatie

Stroomlijn je orderbeheer. Met een online dossierapplicatie hoef je niet langer documenten heen en weer te mailen. Dat scheelt veel tijd en moeite, voor jou en voor je klanten. Ideaal voor financieel adviseurs, notarissen, advocaten, mediators en andere (eenmans)bedrijven die met klantdossiers werken.

Webshop logistiek software

Bij een webshop komt veel logistiek kijken. Met ons geïntegreerde pakket Order2Flow kan je logistiek automatisch afgewikkeld worden. Met dank aan de koppelbaarheid aan onder meer boekhoudpakketten als Exact Online, aan externe partijen voor fulfilment en natuurlijk aan je wms-pakket en boekhouding. Ideaal wanneer je met verschillende magazijnen en fulfilmentpartijen werkt. Deze automatisering scheelt veel tijd én overtypfouten. Laat onze slimme software jouw logistiek afwikkelen.

webshoplogistiek
Webapplicatie

Online applicatie

Websites en apps beginnen steeds meer op elkaar te lijken. Sommige websites zijn zelfs apps én andersom. Een online applicatie kun je overal bekijken, op je desktop, laptop of mobiele apparaat. Je klanten kunnen overal je webshop bezoeken. Ondertussen kun jij met een druk op de knop je maandomzet opvragen. Of heb je een monteursbedrijf? Dan kunnen je medewerkers op hun tablet zien waar ze die dag moeten werken. Er is dus een scala aan toepassingen. Informeer gerust bij ons welke mogelijkheden er zijn. We luisteren naar jouw wensen en behoeften en ontwikkelen je webapplicatie op maat.

Progressive web app (PWA)

Een progressive web app is een webapp met de voordelen van een 'gewone' - oftewel native - app: pushberichten sturen, de camera kunnen gebruiken, enzovoort. Je kunt ze online gebruiken, maar ook installeren én aanbieden zonder afhankelijk te zijn van de App Store. Daarna kun je de app ook offline gebruiken. PWA's kunnen op elk apparaat gebruikt worden, ofhankelijk van type, merk en besturingssysteem. Ze passen zich echter wel aan aan je apparaat, voor een optimale ervaring. Progressieve web apps kunnen bovendien snel en gemakkelijk ontwikkeld worden.

Progressive web app
Exact Online-koppeling

Exact Online-koppeling

Je bedrijfsvoering stroomlijnen begint met een geautomatiseerde boekhouding. Veel ondernemers gebruiken daarvoor Exact Online. Dat kan immers met een veelheid aan softwarepakketten gekoppeld worden: van Magento en Shopify, tot iZettle en eWarehousing – en zelfs bol.com. De mogelijkheden zijn even divers: van automatisch facturen genereren en versturen, tot direct je voorraad aanpassen aan de laatste bestelling. Zo’n koppeling met Exact Online is maatwerk, dat we graag voor jou doen.

Lees verder. Of gebruik je Reeleezee?

Bol.com-koppeling

Zelf verkopen op bol.com? Dat kan! Nederlands grootste webshop maakt het mogelijk om daar een verkoopaccount te openen. Wij kunnen dat account voor je automatiseren. Zo krijg je er een geautomatiseerd verkoopkanaal bij. Ideaal als je bijvoorbeeld bestellingen uit verschillende magazijnen verstuurt.

Bol.com-automatisering
Maatwerkkoppelingen

Maatwerkkoppelingen

Geen enkel bedrijf gebruikt maar één softwarepakket. Om je bedrijfsvoering te stroomlijnen is het natuurlijk van belang om die pakketten aan elkaar te koppelen. Daarná kun je bijvoorbeeld automatische incasso’s versturen, klanten online bij je hotel laten reserveren, of gegevens synchroniseren met je ERP-paket. De mogelijkheden zijn talloos. Pazion is een webontwikkelaar met veel ervaring op dit gebied. Wij kunnen jouw pakketten met elkaar koppelen, met je systeem, en natuurlijk met je website/webapplicatie. Maatwerk staat daarbij hoog in het vaandel.

API laten maken

Wil je je datasets zo makkelijk mogelijk met anderen uitwisselen? Dat kan door middel van een API. Ideaal als je bijvoorbeeld je producten verkoopt via verschillende webshops. Dan zien ze er overal hetzelfde uit, terwijl je je data centraal beheert. Ook erg handig als je je diensten in de cloud aangeboden worden. Met een API kun je je bereik en naamsbekendheid vergroten. Privacygevoelige informatie blijft uiteraard binnen je bedrijf. Wij hebben vaak met API's gewerkt, dus we weten precies wat een goede, gebruiksvriendelijke API nodig heeft.

API laten maken
Website

Websites

Ben je op zoek naar een nieuwe website? Of heb je er al een, die echter toe is aan een update? We hebben als webontwikkelaar al veel websites ontworpen en up to date gemaakt. We zorgen voor een site die vanaf elke locatie met internetverbinding gebruikt kan worden. Het maakt niet uit met welke browser, of dat je met een desktop, laptop of mobiel apparaat werkt. De beleving en het gebruiksgemak zijn te vergelijken met die van een mobiele app.

Ordersysteem

Verhelp je administratieve knelpunten met een volledig geautomatiseerd ordersysteem. Je gegevens worden gesynchroniseerd en gedeeld met alle relevante softewarepakketten. Het ordersysteem is eenvoudig, effectief en volledig. Het koppelt bijvoorbeeld je webshop met je boekhouding, terwijl ondertussen je voorraad wordt geüpdatet. Dat scheelt heel wat tijd, en tijd is natuurlijk geld. Vraag ons om een analyse van je bedrijfsprocessen. Dan brengen wij in kaart waar de voordelen voor jou liggen. Of laat ons een nieuw ordersysteem bouwen, precies op maat voor jouw bedrijf.

Ordersysteem
Webshop

Webshop

Wil je graag een webshop beginnen? Of heb je er al een, die je wil laten optimaliseren de omzet te vergroten? We ontwikkelen, bouwen en verbeteren webshops. Of ze nu op zichzelf staan of gekoppeld aan een website. En uiteraard stemmen we ze op jouw wensen af. Er zijn bovendien diverse mogelijkheden om veilige betaalmethoden te implementeren, waaronder iDEAL, PayPal en creditcard. Daarnaast zorgen we er ook voor dat ze perfect te bekijken zijn op mobiele apparaten, waardoor je bezoekersaantal vergroot wordt.

Verhuursysteem

Bij verhuren komt veel planning en administratie kijken. Of het nu gaat om een opslagruimte, een hotelkamer of een caravan. Een verhuursysteem is dan een must, zodat je tijd en kosten kunt besparen. Wij kunnen een uiterst efficiënt verhuursysteem voor je bouwen. Bovendien is het systeem klantvriendelijk, want de huurder wil natuurlijk ook gemak.

VerhuursysteemHeb je vragen, of juist een idee voor een webapplicatie die we voor je zouden kunnen realiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Sitepublisher

Met ons eigen platform (Sitepublisher 4)

We bouwen onze maatwerkapplicaties met Sitepublisher 4. Dat platform kan functioneren als gebruiksvriendelijk cms of als framework. Of het kan juist als basis dienen voor een online applicatie. Het is bovendien stabiel, flexibel en veilig. Het kan overal en altijd gebruikt worden, of je nu achter een desktop zit of op pad bent met een mobiel apparaat. Maatwerk staat daarbij voorop, dus je betaalt niet voor functies die jij niet nodig hebt.

Servicegericht

De techniek staat niet stil. Een goede website of internetapplicatie blijft dan ook altijd in ontwikkeling. Daarom kun je bij ons een servicecontract afsluiten om je opgeleverde eindproduct up to date te houden. Er zijn verschillende contracten en abonnementen beschikbaar, die je verzekeren van snelle service en een gegarandeerde ondersteuning bij problemen.

Service
Enterprise ready

Enterprise ready

Software moet natuurlijk wel functioneren binnen je bedrijfsvoering. Zeker op de drukste dagen wil je geen stress vanwege programma’s die niet goed werken. En je wil natuurlijk je eigen privacy en die van de klant beschermen. Bovendien moeten de werknemers de juiste gebruiksrechten krijgen. Deze webontwikkelaar maakt je software uiteraard enterprise ready, dus geschikt voor elk aspect van bedrijfsvoering.

Inclusief hosting (optioneel)

Pazion kan de webapps en websites die we voor je bouwen hosten. Zo kunnen wij jouw aanspreekpunt worden voor ontwikkeling, onderhoud én hosting. Wel zo overzichtelijk voor jou: zo weet je gelijk bij wie je moet zijn. We bieden verschillende pakketten aan, die elk stabiel, veilig en natuurlijk snel zijn.

Inclusief hosting
Met de nieuwste technieken

Met de nieuwste techniek

Zoek je een ontwikkelaar voor een nieuwe online applicatie of support voor je huidige webapplicatie? En gebruik je Mezzio of Laminas? Wij hebben door de jaren heen veel ervaring opgebouwd in Zend-frameworks, en vele projecten gerealiseerd. Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.Heb je vragen, of juist een idee voor een webapplicatie die we voor je zouden kunnen realiseren? Neem dan vrijblijvend contact contact met ons op.Neem contact op

Service

 
 

Een goede website of internetapplicatie blijft altijd in ontwikkeling. Omdat service bij Pazion centraal staat bieden wij je na oplevering van je website of internetapplicatie de ondersteuning die u nodig heeft. Door maatwerkoplossingen te bieden stemmen wij onze producten en diensten af op de individuele behoefte van de klant. Persoonlijke aandacht en service staan dan ook hoog in het vaandel.

Onze service
 • Support bij vragen via telefoon, email en live chat
 • Binnen 24 uur ondersteuning bij storing
 • Extra snelle Responstijden
 • Technische optimalisatie van de website
 • Afhandeling spoedvragen
 • Tussentijdse evaluatiebezoeken
 • Flexibiliteit

Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.

Techniek

Maatwerk

De bouw van een website is van groot belang voor het eindresultaat. Wij maken je website gebruiksvriendelijk, goed vindbaar en up-to-date.

We gebruiken gereedschappen en methodieken om sites en webapplicaties te bouwen die naadloos aansluiten op jouw wensen. We kunnen je website of internetapplicatie volledig op maat bouwen, aanpassen, koppelen of integreren met een externe softwarepakketten en diensten. Zodat de systemen in je organisatie naadloos verbonden worden.

Gereedschappen en methodieken

 • PHP, Mezzio, Laminas
 • HTML5, XML
 • CSS3, Bootstrap
 • Javascript, AJAX, jQuery
 • SEO, Sitemaps, Google Analytics
 • One page, Responsive design
 • Mobiele apps, PWA, Vue.js
 • Linux, Apache, MySQL
 • API-, REST-, JSON-koppelingen

Via via kwam ik in contact met Pazion. Het zelf kunnen wijzigen van de website en het hebben van een goed en snel bereikbaar aanspreekpunt waren voor mij reden een hostingcontract af te sluiten met dit bureau.

HJ Bouwkundig Tekenbureau

Technisch tekenaar - Jan Hartman

Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies.
Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren