Webontwikkeling

Webontwikkeling

Webontwikkeling

Pazion is een webbureau met meerdere webontwikkelaars die bouwen op vele jaren ervaring en ruime expertise.

Ons team is gespecialiseerd in de analyse, (door)ontwikkeling, vindbaarheid en beheer van webapplicaties, websites en mobiele applicaties. Met de in vele jaren opgebouwde ervaring bedienen we onze klanten vanuit Arnhem.

Webapplicatie

Webapplicatie

Steeds meer organisaties maken vandaag de dag gebruik van webapplicaties. Heeft u een digitale droom? Wij luisteren naar uw wensen en behoeften en zo ontwikkelen wij de webapplicatie die goed bij u past.

 
Maatwerkkoppelingen

Maatwerkkoppelingen

Zoekt u een koppeling met een extern softwarepakket of dienst? Wij zijn gespecialiseerd in maatwerkoplossingen en we kunnen uw internetoplossing volledig op maat bouwen, aanpassen, koppelen of integreren.

 
Agile

Agile

Wij werken volgens een agile werkwijze. We werken zo efficiënt mogelijk zodat de kosten voor u zo laag mogelijk blijven.

 
Zoekmachinevriendelijk

Zoekmachinevriendelijk

Wij bouwen websites die zoekmachinevriendelijk zijn. Wij hebben een eigen systeem ontwikkeld wat ervoor zorgt dat uw website in de top van Google en andere zoekmachines verschijnt, zodat u uw gewenste doelen kan behalen.

 
Service

Service

Een goede website of internetapplicatie blijft altijd in ontwikkeling. Bij ons staat service centraal. Zowel tijdens de ontwikkeling als na oplevering blijven wij nauw met u in contact, zodat u nooit in de kou komt te staan.


Al onze webapplicaties en websites zijn ontwikkeld vanuit de gedachte dat het een hoogwaardig gereedschap is wat u de mogelijkheid biedt uw bedrijfsprocessen te verbeteren. Of het nu gaat om gemak, kostenbesparing of het terugdringen van de foutmarge, we kunnen dankzij onze ruime technische ervaring een oplossing realiseren die naadloos op uw behoefte aansluit.

Leg vrijblijvend je vraag over een website of webapplicatie die je wilt laten ontwikkelen aan ons voor!
Heb je specifieke ideeën of vragen? Vraag het ons.

Tags
Service

 
 

Een goede website of internetapplicatie blijft altijd in ontwikkeling. Omdat service bij Pazion centraal staat bieden wij je na oplevering van je website of internetapplicatie de ondersteuning die u nodig heeft. Door maatwerkoplossingen te bieden stemmen wij onze producten en diensten af op de individuele behoefte van de klant. Persoonlijke aandacht en service staan dan ook hoog in het vaandel.

Onze service
 • Support bij vragen via telefoon, email en live chat
 • Binnen 24 uur ondersteuning bij storing
 • Extra snelle Responstijden
 • Technische optimalisatie van de website
 • Afhandeling spoedvragen
 • Tussentijdse evaluatiebezoeken
 • Flexibiliteit

Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.
 
Uw vraag wordt met zorg gelezen en beantwoord.

Bel vrijblijvend op 026-3020038

Of vul je telefoonnummer in en wij bellen jou!


Techniek

Maatwerk

We gebruiken gereedschappen en methodieken die de systemen in je organisatie naadloos verbinden. We kunnen je website of internetapplicatie volledig op maat bouwen, aanpassen, koppelen of integreren met een externe softwarepakketten en diensten.

De manier waarop de website is gebouwd, is van groot belang voor het resultaat. Het webdesign en de techniek zorgen voor de gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid van de website. Pazion stopt als websitebouwer veel tijd en energie in het vernieuwen en verbeteren van haar technieken en software. Op deze manier krijg je een up-to-date website die voorzien is van de nieuwste technieken.

Gereedschappen & methodieken

 • PHP 7, Zend Framework 3
 • HTML5, XML
 • CSS3, Bootstrap
 • Javascript, AJAX, jQuery
 • SEO, Sitemaps, Google analytics
 • One page, Responsive design
 • Mobile apps, Ionic, Angular
 • Linux, Apache, MySQL
 • API, REST, JSON Koppelingen

Pazion is voor ons al jaren een betrouwbare partner op het gebied van websitehosting, websiteontwikkeling en onderhoud. We ervaren de samenwerking als direct en open, precies zoals we zelf ook willen werken!

2ICT

Kantoor automatiseerder - Erwin Bruinink

Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren