Webontwikkeling

Webontwikkeling


Je vraag onze uitdaging! 

Je hebt een vraag voor een website, online applicatie of compleet platform? Wij hebben een team bestaande uit ervaren en technische kundige webontwikkelaars met voldoende expertise om je vraag snel en optimaal te realiseren.


Je kan op ons rekenen

Ons team is gespecialiseerd in het gehele traject van analyse, (door)ontwikkeling, vindbaarheid tot en met beheer van je webapplicatie, website of mobiele applicatie. We doen dit met vanuit Arnhem en kunnen je zo persoonlijk te woord staan.
 

Wat ontwikkelen we?

Webapplicatie

Webapplicatie laten maken

Je wilt je bedrijfsproces optimaliseren? We kunnen je online applicatie ontwikkelen, zodat je bedrijfsproces verder wordt geautomatiseerd. We luisteren naar je wensen en behoeften en ontwikkelen je webapplicatie op maat.

 
Website

Website laten maken

Je bent op zoek naar een nieuwe website of je website heeft een update nodig? Wij zijn hebben vele websites ontwikkeld. Je kan ons je website laten maken zonder zorgen.

 
Maatwerkkoppelingen

Website koppelen

Zoekt je een koppeling met een extern softwarepakket of dienst? Wij zijn gespecialiseerd in website koppelingen en kunnen je koppeling volledig op maat bouwen, aanpassen en integreren.

 


Hoe pakken we het aan?

Al onze webapplicaties en websites zijn ontwikkeld vanuit de gedachte dat het een hoogwaardig gereedschap is wat je de mogelijkheid biedt om je bedrijfsprocessen te verbeteren. Of het nu gaat om gemak, kostenbesparing of het terugdringen van de foutmarge, we kunnen dankzij onze ruime technische ervaring een oplossing realiseren die naadloos op je behoefte aansluit.

Agile

Agile

Wij werken volgens een agile werkwijze. We werken zo efficiënt mogelijk zodat de kosten voor jou zo laag mogelijk blijven.

 
Techniek

Techniek

Heb je een webapplicatie ontwikkeld in Zend Expressive of Zend Framework? Door de jaren heen hebben wij al vele projecten gerealiseerd. Zoek je een ontwikkelaar voor een nieuwe applicatie of support voor je huidige webapplicatie? Neem vrijblijvend contact op.

 
Service

Service

Een goede website of internetapplicatie blijft altijd in ontwikkeling. Bij ons staat service centraal. Zowel tijdens de ontwikkeling als na oplevering blijven wij nauw met je in contact, zodat je nooit in de kou komt te staan.Neem contact op

Service

 
 

Een goede website of internetapplicatie blijft altijd in ontwikkeling. Omdat service bij Pazion centraal staat bieden wij je na oplevering van je website of internetapplicatie de ondersteuning die u nodig heeft. Door maatwerkoplossingen te bieden stemmen wij onze producten en diensten af op de individuele behoefte van de klant. Persoonlijke aandacht en service staan dan ook hoog in het vaandel.

Onze service
 • Support bij vragen via telefoon, email en live chat
 • Binnen 24 uur ondersteuning bij storing
 • Extra snelle Responstijden
 • Technische optimalisatie van de website
 • Afhandeling spoedvragen
 • Tussentijdse evaluatiebezoeken
 • Flexibiliteit

Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.
 
 
Uw vraag wordt met zorg gelezen en beantwoord.

Bel vrijblijvend op 026-3020038

Of vul je telefoonnummer in en wij bellen jou!


Techniek

Maatwerk

De bouw van een website is van groot belang voor het eindresultaat. Wij maken je website gebruiksvriendelijk, goed vindbaar en up-to-date.

We gebruiken gereedschappen en methodieken om sites en webapplicaties te bouwen die naadloos aansluiten op jouw wensen. We kunnen je website of internetapplicatie volledig op maat bouwen, aanpassen, koppelen of integreren met een externe softwarepakketten en diensten. Zodat de systemen in je organisatie naadloos verbonden worden.

Gereedschappen en methodieken

 • PHP 7, Zend Framework 3
 • HTML5, XML
 • CSS3, Bootstrap
 • Javascript, AJAX, jQuery
 • SEO, Sitemaps, Google analytics
 • One page, Responsive design
 • Mobile apps, Ionic, Angular
 • Linux, Apache, MySQL
 • API-, REST-, JSON-koppelingen

Na goed overleg een app laten maken voor de planning. Pazion helpt meedenken en heeft de app keurig op tijd opgeleverd.

AlpaTotaal

Paul Methorst, algemeen directeur Alpa Totaal

Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren