Ordersysteem met meerdere magazijnen

Ordersysteem met meerdere magazijnen

Bedrijf

4Goodz is een webshop die een breed assortiment aan artikelen levert voor scherpe prijzen. Producten worden zoveel mogelijk bij de fabrieken gekocht. Bij de bron dus, zonder tussenhandel, en dat komt de voordeligheid natuurlijk ten goede. Het aanbod is divers: van sport- tot kookartikelen, van kantoor- tot schildersbenodigdheden.

Gevraagd

4Goodz verkocht al enige tijd producten via bol.com. Producten werden – en worden nog steeds – geleverd vanuit verschillende magazijnen. Dat leverde veel onnodig werk op. Er moest steeds handmatig informatie heen en weer worden gestuurd tussen bol.com en de magazijnen. Onhandig, zeker toen het aantal bestellingen flink begon te groeien. Bol.com houdt rekening met zulke scenario’s en biedt de mogelijkheid aan om via een api het portaal aan je eigen ordersysteem te koppelen. Die automatisering is een aantrekkelijke mogelijkheid. Maar het maken van die koppeling vraagt wel om enige technische kennis. Daarom klopte 4Goodz bij ons aan.

Ontwikkeld

We hebben een ordersysteem ontwikkeld. Dat is een online applicatie die communiceert met zowel het portaal op bol.com, als de andere software waarvan 4Goodz gebruikmaakt. Erg belangrijk is Exact Online, dat het bedrijf gebruikt om de boekhouding bij te houden en factureren te generen. Die worden nu automatisch aangemaakt wanneer er een bestelling wordt geplaatst. En de klant krijgt de factuur direct gemaild. In dezelfde mail staat ook de track & trace-code. Door de koppeling wordt ook de fulfilment geautomatiseerd. Dat is wel zo handig als je met verschillende magazijnen samenwerkt. Tot slot wordt ook de retourneermogelijkheid geautomatiseerd. Uiteraard is de webapplicatie gebruiksvriendelijk. Wanneer je relevante gegevens opvraagt, worden die in een helder, geordend overzicht getoond.

website https://4goodz.nl/ Tags

Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.

Het is prettig zaken doen met een bedrijf, waarbij de bedrijfsfilosofie gericht is op klant tevredenheid en er meegedacht wordt om tot het beste resultaat te komen en er tijd besteed wordt aan persoonlijke aandacht.

Green Root Solutions

SAP / ABAP programmeur - Peter Groeneweg

Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies.
Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren