Nieuwe website met CMS voor BCM Academy GmbH

Nieuwe website met CMS voor BCM Academy GmbH

Bedrijf

BCM Academy GmbH is een gerenommeerd opleidings- en adviesbureau dat gespecialiseerd is in Business Continuity Management (BCM), IT Service Continuity Management (ITSCM) en Crisis management. Met hun unieke, innovatieve en praktijkgerichte aanpak helpen ze bedrijven en organisaties om veerkracht te ontwikkelen tegen mogelijke verstoringen en om continuïteit in hun bedrijfsvoering te waarborgen.

Gevestigd in Duitsland, bedient BCM Academy klanten wereldwijd en biedt het een breed scala aan trainingen, advies en ondersteunende diensten.

Gevraagd

Om alle moderne, nieuwe technische mogelijkheden te kunnen benutten voor hun website, zocht BCM Academy naar een partner voor de ontwikkeling van een nieuwe website met een geïntegreerd Content Management Systeem (CMS). En aangezien ze erg tevreden waren over de samenwerking en geleverde producten, werd Pazion verzocht om ook dit te ontwikkelen. Het doel was om een platform te creëren dat niet alleen een modern en gebruiksvriendelijk ontwerp had, maar ook in staat was om dynamische en up-to-date content te beheren om de groeiende behoeften van hun klanten te ondersteunen.

BCM Academy GmbH is erg blij met de website en kwam dus al snel met een uitbreiding van hun wensen. Zoals een goede zoekfunctie en ook een pagina om testimonials te kunnen publiceren.

Ontwikkeld

Pazion heeft een op maat gemaakte SitePublisher 4 CMS gebruikt voor de website. Sitepublisher 4 is een krachtig en flexibel CMS dat in staat is om efficiënt beheer en publicatie van content mogelijk te maken. Gebouwd met de modernste webtechnologieën, biedt het een intuïtieve interface en uitgebreide functionaliteit, waardoor BCM Academy eenvoudig hun website kan bijwerken en personaliseren zonder dat er technische kennis nodig is.

De nieuwe website van BCM Academy is nu uitgerust met de volgende features:
 

  • Content module: Hiermee kan BCM Academy eenvoudig nieuwe content maken en bewerken, waaronder pagina's, blogposts en andere vormen van inhoud. Deze module ondersteunt ook SEO-optimalisatie om de online zichtbaarheid te verbeteren.
  • Block module (inclusief formulier): Deze module maakt het mogelijk om aangepaste blokken met verschillende soorten inhoud te creëren, waaronder formulieren. Deze kunnen overal op de site worden geplaatst om interactie met gebruikers te bevorderen.
  • Nieuws module: Hiermee kan BCM Academy actuele nieuwsartikelen en updates publiceren. Dit zorgt voor een constante stroom van vers nieuws om bezoekers geïnformeerd en betrokken te houden.
  • Media management: Een krachtig hulpmiddel om alle media-inhoud zoals afbeeldingen, video's en documenten te beheren. Het ondersteunt ook het uploaden, bewerken en organiseren van mediabestanden.
  • User management: Hiermee kan BCM Academy gebruikersrechten en rollen beheren, waardoor het mogelijk wordt om verschillende niveaus van toegang te hebben voor verschillende teamleden.
  • Sitemap: Een automatisch gegenereerde sitemap die helpt bij SEO en de navigatie op de site verbetert.
  • Zoekfunctie: Het is nog makkelijker voor cursisten en geïnteresseerden om de juiste informatie te vinden op de website.
  • Testimonials: Er is een mooie pagina toegevoegd, waarop BCM Academy GmbH alle positieve beoordelingen kan plaatsen. 
De nieuwe website en CMS stellen BCM Academy in staat om de interactie met hun doelgroep te verbeteren, hun diensten beter te presenteren en uiteindelijk hun bedrijfsdoelstellingen te bereiken. Met de SitePublisher 4 van Pazion hebben ze nu een tool in handen die hen volledige controle geeft over hun online aanwezigheid.

Ook koos BCM Academy GmbH voor Online Dossier voor het online beschikbaar stellen en actueel houden van hun cursusmateriaal. Lees hier meer over.

website https://www.bcmacademy.de/ Tags

Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.

Na goed overleg een app laten maken voor de planning. Pazion helpt meedenken en heeft de app keurig op tijd opgeleverd.

AlpaTotaal

Paul Methorst, algemeen directeur Alpa Totaal

Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies.
Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren