Planningsapplicatie

Planningsapplicatie

Bedrijf

Alpa Totaal is een dynamisch bedrijf dat allerlei soorten glas- en aluminiumconstructies levert, aan zowel bedrijven als particulieren. De kwaliteit van het vakwerk is hoog, de prijs betaalbaar en de levertijd kort. Bovendien zijn de medewerkers altijd bereid om je gratis vakkundig advies te geven.

Gevraagd

Alpa Totaal heeft ons gevraagd om een planningsapplicatie, waarmee op eenvoudige manier monteurs ingepland kunnen worden.

Ontwikkeld

We hebben een online applicatie ontwikkeld, beveiligd met een login die de bedrijfsdata beschermt. Deze planningsapplicatie heeft twee modules. Met de eerste kunnen de monteurs beheerd en toegevoegd worden. Elk profiel staat op naam, is beveiligd met een wachtwoord, en is gekoppeld aan een e-mailadres om gemakkelijk contact op te nemen met de monteur in kwestie.

De tweede module is het weekoverzicht waaraan werkbonnen toegevoegd kunnen worden. Door een monteur naar de bon te slepen wordt hij daaraan gekoppeld. Indien er voor een klus meerdere dagen zijn ingepland, kan de werkbon gekopieerd worden naar andere datums. De werkbon heeft deze velden: 

  • werkbonnummer;
  • datum en duur;
  • locatie;
  • commentaar;
  • of er materiaal op kantoor opgehaald moet worden;
  • een optioneel commentaarveld dat door de monteur ingevuld kan worden.

De applicatie kan door zowel de monteurs als de planners gebruikt worden. De eersten kunnen gemakkelijk zien waar en wanneer ze aan een bepaalde klus moeten werken. De tweeden kunnen vervolgens een overzichtelijk totaaloverzicht opvragen van wie waaraan werkt of heeft gewerkt.

website alpatotaal.nl Tags

Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.

Pazion levert uitstekend maatwerk en het is al jaren zeer prettig samenwerken met deze betrouwbare partner.

UpperGraphics

Designer - Gijs van Hal

Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies.
Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren