Webapplicatie laten bouwen

Steeds meer organisaties maken tegenwoordig gebruik van webapplicaties. Een webapplicatie zoals wij die maken kan vanaf elke locatie met internetverbinding gebruikt worden en is te gebruiken vanuit elke browser zowel vanaf desktop, smartphone en tablet. Daarnaast benaderen onze webapplicaties de beleving van mobiele apps door het gebruik van technologieën als de progressive web app (PWA) 
 

Een maatwerk webapplicatie laten bouwen

Een webapplicatie oogt als een website, maar is eigenlijk een app. Dat biedt veel mogelijkheden voor bedrijven: voor henzelf, maar ook voor hun klanten. Gebruiksvriendelijkheid is het toverwoord.

Wil je een maatwerk webapplicatie laten bouwen?  Dan ben je bij Pazion aan het juiste adres! We luisteren naar jouw wensen en behoeften en ontwikkelen aan de hand daarvan een op maat gemaakte webapp. Dat kan een aanpassing zijn aan een applicatie die we eerder hebben ontwikkeld, maar ook een gloednieuwe app. Meer weten, of heb je juist een geweldig idee voor een app? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
 

Neem contact op 

Of bekijk verder op deze pagina welke webapplicaties we zoal al hebben ontwikkeld:
Maatwerk en koppelingen

Koppelingen

Bijna ieder professioneel softwarepakket ondersteunt het bouwen van een koppeling. Laat jouw maatwerkkoppeling
maken met het gewenste softwarepakket. 

 

Verhuursysteem

Een verhuursysteem voor het plannen en administreren van uw bedrijfsactiviteiten. Een klantvriendelijke en uiterst efficiënte oplossing, die tijd- en kostenbesparend is. Laat jouw verhuursysteem ontwikkelen.

Maatwerk en koppelingen
 
Maatwerk en koppelingen

Ordersysteem

Een compleet ordersysteem, waar je administratieve knelpunten worden verholpen door een volledig geautomatiseerd systeem. Laat jouw ordersysteem ontwikkelen.

 

Maatwerkapplicatie (Sitepublisher 4)

Wil je altijd en op elke plek je webapplicatie of website kunnen aanpassen? Sitepublisher is een door Pazion ontwikkeld, flexibel en stabiel applicatie framework, waarmee je eenvoudig zelf de content van je webapplicatie of website beheert.

Sitepublisher 4
 

 
Al onze maatwerk webapplicaties zijn ontwikkeld vanuit de gedachte dat het een hoogwaardig gereedschap is wat je de mogelijkheid biedt om je bedrijfsprocessen te verbeteren. Of het nu gaat om gemak, kostenbesparing of het terugdringen van de foutmarge, we kunnen dankzij onze ruime technische ervaring een oplossing realiseren die naadloos op je behoefte aansluit.

Leg vrijblijvend je vraag over een webapplicatie die je wilt laten ontwikkelen aan ons voor!
Heb je specifieke ideeën of vragen? Vraag het ons gerust.Neem contact op

Via via kwam ik in contact met Pazion. Het zelf kunnen wijzigen van de website en het hebben van een goed en snel bereikbaar aanspreekpunt waren voor mij reden een hostingcontract af te sluiten met dit bureau.

HJ Bouwkundig Tekenbureau

Technisch tekenaar - Jan Hartman

Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.
Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies.
Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren