Webapplicatie

De webontwikkelaar voor jouw webapplicaties

In deze tijd is een goede website onmisbaar geworden. Een website is het visitekaartje van uw bedrijf en laat direct een eerste indruk achter bij uw klant. Een mooi en gebruiksvriendelijk design is hierbij zeer belangrijk, maar de strategie en techniek is minstens zo belangrijk. 

Steeds meer organisaties maken tegenwoordig gebruik van webapplicaties. Een webapplicatie zoals Pazion die maakt kan vanaf elke locatie met internetverbinding gebruikt worden en is te gebruiken vanuit elke browser zowel vanaf desktop, smartphone en tablet. Daarnaast benaderen webapplicaties de beleving van mobiele apps door het gebruik van progressieve web technologieën. 

Pazion is gespecialiseerd in maatwerkoplossingen. We luisteren naar jouw wensen en behoeften en maken aan de hand daarvan een op maat gemaakte webapplicatie.
 

De mogelijkheden:

Koppelingen

Bijna ieder professioneel softwarepakket ondersteunt het maken van een koppeling. Pazion maakt voor jou die koppeling met ieder softwarepakket.

Bekijk hier de koppeling mogelijkheden

CMS systeem

Een stabiel CMS-systeem waarmee je zelf de content kunt beheren. Pazion zorgt ervoor dat je precies krijgt wat je nodig hebt, zodat je altijd en op elke plek je website aan kunt passen.

Bekijk hier de CMS mogelijkheden

Verhuursysteem 

Een verhuursysteem voor het plannen en administreren van uw bedrijfsactiviteiten. Een klantvriendelijke en uiterst efficiënte oplossing, die tijd- en kostenbesparend is.

Bekijk hier de verhuursysteem mogelijkheden

Ordersysteem

Een compleet ordersysteem, waar je administratieve knelpunten worden verholpen door een volledig geautomatiseerd systeem.

Bekijk hier de ordersysteem mogelijkheden

Webshop

Pazion ontwikkelt, bouwt en verbetert webshops. Van het begin tot het eind zorgen wij ervoor dat je webshop optimaal op jouw wensen wordt afgestemd.

Bekijk hier de webshop mogelijkhedenNeem contact op

Tags
Techniek en software is te koop maar goede en snelle service verlenen maakt het verschil. Pazion IT bedankt.

Rantrime

Webmaster - Dominique van Wijk

Bel vrijblijvend op 026-3020038

Of vul je telefoonnummer in en wij bellen jou!


Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.
 
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.
Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies Accepteren Meer informatie