Webapplicatie laten maken

Webapplicatie laten maken

Webapplicatie laten maken:

Steeds meer organisaties maken tegenwoordig gebruik van webapplicaties. Een webapplicatie zoals wij die maken kan vanaf elke locatie met internetverbinding gebruikt worden en is te gebruiken vanuit elke browser zowel vanaf desktop, smartphone en tablet. Daarnaast benaderen onze webapplicaties de beleving van mobiele apps door het gebruik van progressieve web technologieën. 
 

De mogelijkheden van maatwerk:

We zijn gespecialiseerd in maatwerkoplossingen. We luisteren naar jouw wensen en behoeften en maken aan de hand daarvan een op maat gemaakte webapplicatie. 

Maatwerk en koppelingen

Koppelingen

Bijna ieder professioneel softwarepakket ondersteunt het maken van een koppeling. Laat jouw maatwerkkoppeling
maken met het gewenste softwarepakket. 

 
Maatwerk en koppelingen

Verhuursysteem

Een verhuursysteem voor het plannen en administreren van uw bedrijfsactiviteiten. Een klantvriendelijke en uiterst efficiënte oplossing, die tijd- en kostenbesparend is. Laat jouw verhuursysteem ontwikkelen.

 
Maatwerk en koppelingen

Ordersysteem

Een compleet ordersysteem, waar je administratieve knelpunten worden verholpen door een volledig geautomatiseerd systeem. Laat jouw ordersysteem ontwikkelen.

 
Sitepublisher 4

Maatwerkapplicatie (Sitepublisher 4)

Wil je altijd en op elke plek je webapplicatie of website kunnen aanpassen? Sitepublisher is een door Pazion ontwikkeld, flexibel en stabiel applicatie framework, waarmee je eenvoudig zelf de content van je webapplicatie of website beheert.


 
Al onze maatwerk webapplicaties zijn ontwikkeld vanuit de gedachte dat het een hoogwaardig gereedschap is wat je de mogelijkheid biedt om je bedrijfsprocessen te verbeteren. Of het nu gaat om gemak, kostenbesparing of het terugdringen van de foutmarge, we kunnen dankzij onze ruime technische ervaring een oplossing realiseren die naadloos op je behoefte aansluit.

Leg vrijblijvend je vraag over een webapplicatie die je wilt laten ontwikkelen aan ons voor!
Heb je specifieke ideeën of vragen? Vraag het ons. Neem contact op

Wij werken veel makkelijker en efficiënter met het systeem dat door Pazion is ontwikkeld. Van een stand-alonesysteem zijn we overgestapt naar een ordersysteem dat helemaal online draait. Ik kan nu vanaf iedere locatie en apparaat mijn orders invoeren en doorsturen. De rapportage is zeer duidelijk, dus we weten op ieder moment hoe we ervoor staan.

The Agency

Erik Jan van Gestel, eigenaar The Agency

Bel vrijblijvend op 026-3020038

Of vul je telefoonnummer in en wij bellen jou!


Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.
Uw vraag wordt met zorg gelezen en beantwoord.
Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren