Webshops

Het team van Pazion ontwikkelt, bouwt en verbetert webshops. Van het begin tot het eind zorgen wij ervoor dat je webshop optimaal op jouw wensen wordt afgestemd. 

Pazion heeft een oplossing voor verschillende soorten webshops. Klein of groot, op zichzelf staand of gekoppeld aan een website. Wij bouwen het voor je. Daarbij bieden we diverse mogelijkheden tot het implementeren van veilige (online) betaalmethoden, zoals iDEAL, PayPal, creditcard, rembours of op rekening.

Volg onze cursus

Wij streven naar het zo simpel mogelijk maken van het beheer van een webshop, maar soms kom je er toch niet uit. Geen nood, want Pazion biedt de mogelijkheid aan om een simpele cursus te volgen, zodat jij of jouw medewerker(s) de basis van het CMS begrijpen. Wij passen deze cursus aan op de modules die je gebruikt voor jouw webshop. Twijfel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Go mobile

Een tablet of smartphone is een ideale manier om het bezoekersaantal van een webshop te vergroten. Wij helpen je graag om ervoor te zorgen dat ook je webshop perfect te bekijken is op alle apparaten. Kijk ook eens bij onze mobiele apps voor meer informatie hierover!Neem contact op

Bel vrijblijvend op 026-3020038

Of vul je telefoonnummer in en wij bellen jou!


Service

 
 

Een goede website of internetapplicatie blijft altijd in ontwikkeling. Omdat service bij Pazion centraal staat bieden wij je na oplevering van je website of internetapplicatie de ondersteuning die u nodig heeft. Door maatwerkoplossingen te bieden stemmen wij onze producten en diensten af op de individuele behoefte van de klant. Persoonlijke aandacht en service staan dan ook hoog in het vaandel.

Onze service
  • Support bij vragen via telefoon, email en live chat
  • Binnen 24 uur ondersteuning bij storing
  • Extra snelle Responstijden
  • Technische optimalisatie van de website
  • Afhandeling spoedvragen
  • Tussentijdse evaluatiebezoeken
  • Flexibiliteit

Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.

Pazion is voor ons al jaren een betrouwbare partner op het gebied van websitehosting, websiteontwikkeling en onderhoud. We ervaren de samenwerking als direct en open, precies zoals we zelf ook willen werken!

2ICT

Kantoor automatiseerder - Erwin Bruinink

Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies.
Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren