Exact Online koppelen

Een op maat gemaakte Exact Online-koppeling

Veel van onze klanten willen een verbeterde, gestroomlijnde boekhouding: tijd is immers geld. Daarom werken ze vaak met de webapplicatie Exact Online, wij koppelen diverse webshops met Exact Online. Zo kun je de orderadministratie automatiseren. Een tijdrovende en vervelende taak als orders overtypen wordt daardoor verleden tijd.
 

Voordelen van een Exact-koppeling

Om die kostenbesparende automatisering te realiseren, moet eerst je systeem een Exact Online-koppeling hebben. Zo’n koppeling is maatwerk en wij kunnen je daarmee helpen. Des te meer tijd blijft er daarna over om je te focussen op de leuke kant van het ondernemen! Welke facetten kunnen er zoal gekoppeld worden? Denk bijvoorbeeld aan:
 

  • Synchroniseren van voorraad
  • Invoeren van facturen
  • Verwerken van verkooporders
  • Synchroniseren van relaties
  • Genereren van pakbonnen
  • Synchroniseren van de verwerking van payroll-salarisverwerking
  • Bijlages toevoegen aan Exact Online
 
Ben je geïnteresseerd? Of heb je een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Welke maatwerkkoppelingen kunnen we maken?

We hebben ervaring met het op maat opzetten van Exact-koppelingen met een breed scala aan softwarepakketten: zoals boekhoudingsprogramma’s, webshopsoftware, CRM-, ERP- en logistieke pakketten. Ook populair onder onze klanten: Exact Online-koppelingen met webshops, waaronder zelfs bol.com. Een greep uit de pakketten waar we ervaring mee hebben:

 
Ben je geïnteresseerd? Of staat je software er niet bij? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te horen wat de mogelijkheden zijn.Neem contact op

Wij hebben onze website al enige tijd ondergebracht bij Pazion. Bij vragen van onze kant wordt er altijd adequaat gereageerd en snel oplossingen aangeboden. Wij willen Pazion van harte aanbevelen.

Blijsie audiovisueel

Videoproducer - Evert Blijsie

Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.
Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies.
Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren