Werken bij Pazion

Werken bij Pazion

Team

Ons team bestaat uit de webdevelopers Paul Groeneweg, Maik Wezinkhof en Dhani van Ingen. Stephanie van den Born is verantwoordelijk voor de sales en marketing.

We vormen een technisch sterk team en ontwikkelen ICT-oplossingen die de bedrijfsprocessen stroomlijnen, iets waar we jarenlange ervaring mee hebben. Je kan bij ons terecht voor het gehele technische traject van analyse, (door)ontwikkeling en beheer van je webapplicaties en PWA applicaties.
 


Zoek je een uitdagende baan en kom je ons team versterken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Paul Groeneweg

Paul Groeneweg
Oprichter/developer

Stephanie van den Born

Stephanie van den Born
Commercieel medewerkster

Maik Wezinkhof

Maik Wezinkhof
Developer

Dhani van Ingen

Dhani van Ingen
Developer

Verder ook op de website:

Vacatures

Op het kantoor in Arnhem heerst een flexibele, informele en inspirerende werksfeer en geniet je van een mooi en rustgevend uitzicht op de Nederrijn. Pazion groeit en is regelmatig op zoek naar nieuwe enthousiaste medewerkers! Ben jij op zoek naar een nieuwe baan of verse uitdaging? Kijk snel of de openstaande vacature bij jou aansluit!

Vacatures
achtergrond

Achtergrond

Pazion is in 2003 begonnen als eenmanszaak. Oprichter/eigenaar Paul Groeneweg voorzag dat bedrijven steeds meer online zouden gaan doen, en daardoor ook meer IT-oplossingen nodig zou hebben. Vanaf het begin richtte Pazion zich dan ook op geavanceerde IT- en automatiseringsoplossingen voor ondernemers.

Vanaf 2006 is Pazion zich ook gaan toeleggen op het bouwen van online applicaties, zoals webshops. Mede door de behoeftes van de klanten, verschoof de focus naar het bouwen van webapplicaties. Dat leidde in 2011 tot het bouwen van Sitepublisher, het eigen CMS, waarmee nog beter en sneller gereageerd kon worden op de klantbehoefte. Inmiddels is Sitepublisher toe aan haar vierde versie, en is er met dit platform menig maatwerkapp gebouwd, tot grote tevredenheid van onze klanten. Het klantenbestand groeide en daarmee ook Pazion zelf: de eenmanszaak werd vanaf 2012 een bedrijf met meerdere werknemers, waaronder verschillende webdevelopers. Zo kunnen we meerdere en grotere projecten oppakken. Vanaf 2017 is Pazion een bv.

Persoonlijk en efficiënt

Pazion is gespecialiseerd in maatwerk en hecht waarde aan persoonlijke aandacht en service. Wederzijds vertrouwen is cruciaal. Klanten houden we op de hoogte van het ontwikkelingsproces, en er is natuurlijk ruimte voor tussentijdse feedback. Ook hebben we ruime ervaring met een keur aan softwarepakketten. Die software houden we up to date: niet alleen voor onszelf, maar ook voor jou.
 
Bijzonder aan Pazion is dat je als klant direct en persoonlijk contact kunt opnemen met onze webdevelopers, mocht je ergens tegenaan lopen. Zo kunnen we je efficiënt helpen en blijf jij op de hoogte van de ontwikkelingen. Wees dus niet bang voor een projectmanager die alles afschermt.

Persoonlijk en efficiënt
Agile werkwijze

Agile werkwijze

Pazion is een webontwikkelaar die agile werkt, wat de efficiëntie verhoogt en de kosten zo laag mogelijk houdt. We werken aan de hand van korte termijnen, ook wel sprints genoemd.

Aan het einde van een sprint krijg je een tussentijdse oplevering van een product of werkende software tijdens deze sprint is ontwikkeld. Je krijgt de tijd om te beoordelen of het product naar wens is en hebt de mogelijkheid om gewenste wijzigingen door te geven. Je komt niet voor verrassingen te staan – tenzij ze positief zijn, natuurlijk. Zo kunnen we stap voor stap naar het eindproduct werken, terwijl jij een duidelijk overzicht behoudt van de ontwikkeling daarvan.

Jouw feedback is essentieel voor deze werkwijze. Zo kunnen we direct aanpassingen maken en snel bijsturen, zodat het product aan je wensen voldoet. Door deze werkwijze blijf je betrokken bij het project en heb je constant een overzicht van de ontwikkeling van je product.

Eén aanspreekpunt met een wendbare werkwijze

Pazion gelooft in de kracht van integratie en automatisering. Ook als het aankomt op onze eigen bedrijfsvoering. Veranderen je prioriteiten of je bedrijfssituatie tijdens het ontwikkelproces? Dan kunnen we daar agile op inspelen, en bijsturen waar nodig. We ontwikkelen bovendien niet alleen applicaties, maar bieden ook de hosting daarvoor aan. Korter kunnen de lijntjes dus niet. Veranderingen worden flexibel opgepakt en snel geïmplementeerd. De applicatie wordt bovendien veel stabieler en veiliger. En je hebt natuurlijk één aanspreekpunt voor al je vragen.

Door deze manier van werken is het mogelijk om de tijd voor sprints niet alleen te benutten voor ontwikkeling. We houden binnen dezelfde sprint namelijk tijd over voor de implementatie, documentatie, het testen en het verwerken van feedback. Die tijd komt jou altijd ten goede, want die vullen we flexibel in op basis van jouw behoeften.

Agile werkwijzeHeb je vragen, of juist een idee voor Pazion? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.
Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies.
Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren