Website bouw

De manier waarop de website is gebouwd, is van groot belang voor het resultaat. Het webdesign en de techniek zorgen voor de gebruiksvriendelijkheid van de website. Een website op de juiste wijze gebouwd heeft verder als gevolg een betere vindbaarheid en zo u geniet zo een optimaal resultaat. Pazion stopt als webontwikkelaar veel tijd en energie in het vernieuwen en verbeteren van haar technieken en software. Op deze manier krijgt u een up-to-date website met de nieuwste technieken. Wij zijn het meest werkzaam in de volgende talen:

 • PHP 4, PHP 5
 • XHTML, HTML
 • XML, XSLT
 • AJAX, Javascript
 • CSS 1, CSS 2, CSS 3

Met behulp van deze technieken en programmeertalen hebben we al vele websites, webshops en webapplicaties gebouwd. Bekijk ons portfolio om een beter beeld te krijgen van de mogelijkheden. Een kleine greep uit de mogelijkheden

Website met CMS

Wij hebben voor de zzper en startende ondernemer een website met CMS pakket ontwikkeld. Een pakket inclusief CMS en hosting voor een vast bedrag per jaar! Kijk op WEB+CMS voor de kosten en de voordelen voor u!

 

Uw website bouwer

U bent op zoek naar een goede website bouwer om uw website te laten bouwen? Wij zijn breed onderlegd en gespecialiseerd op het gebied van website bouw, promotie en beheer! Kijk voor de mogelijkheden op ons website overzicht. Twijfel niet en neem contact op!

Mobiele website laten bouwen

Een tablet of smartphone is een ideale manier om het bezoekersaantal van een website te vergroten. Wij helpen u graag om ervoor te zorgen dat ook uw website deze mogelijkheden bezit. Kijk ook eens bij onze mobiele apps voor meer informatie hierover!

Bel vrijblijvend op 026-3020038

Of vul je telefoonnummer in en wij bellen jou!


Service

 
 

Een goede website of internetapplicatie blijft altijd in ontwikkeling. Omdat service bij Pazion centraal staat bieden wij je na oplevering van je website of internetapplicatie de ondersteuning die u nodig heeft. Door maatwerkoplossingen te bieden stemmen wij onze producten en diensten af op de individuele behoefte van de klant. Persoonlijke aandacht en service staan dan ook hoog in het vaandel.

Onze service
 • Support bij vragen via telefoon, email en live chat
 • Binnen 24 uur ondersteuning bij storing
 • Extra snelle Responstijden
 • Technische optimalisatie van de website
 • Afhandeling spoedvragen
 • Tussentijdse evaluatiebezoeken
 • Flexibiliteit

Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.
 
 
Uw vraag wordt met zorg gelezen en beantwoord.

Het is prettig zaken doen met een bedrijf, waarbij de bedrijfsfilosofie gericht is op klant tevredenheid en er meegedacht wordt om tot het beste resultaat te komen en er tijd besteed wordt aan persoonlijke aandacht.

Green Root Solutions

SAP / ABAP programmeur - Peter Groeneweg

Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren