Koppeling tussen Carerix en website

Kracht Recruitment

Bedrijf

Kracht Recruitment vindt, signaleert en herkent talent van kanditaten en zorgt voor de beste match met opdrachtgevers. Mens en organisatie worden met elkaar verbonden zodat zij elkaar nu en in de toekomst perfect kunnen aanvullen. Kracht Recruitment levert vanuit hun kracht een essentiële bijdrage aan de doelen van de kandidaat en de opdrachtgever en overtreffen verwachtingen van werkgever en werknemer.

Gevraagd

Een koppeling tussen Carerix en de website vanuitkracht.nl die ervoor zorgt om dagelijks vacatures vanuit Carrerix te importeren naar de vanuitkracht.nl website. 

Ontwikkeld

We hebben een koppeling ontwikkeld die ervoor zorgt dat vacatures vanuit Carerix op de vanuitkracht.nl website geplaatst worden. Dit houdt in dat de aanwezige vacatures op Carerix worden ingelezen en op de website worden toegevoegd als ze nog niet bestaan. Al aanwezige vacatures worden op de website dankzij de koppeling dagelijks geupdate. 
 

website www.vanuitkracht.nl

Bel vrijblijvend op 026-3020038

Of vul je telefoonnummer in en wij bellen jou!


Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.
Uw vraag wordt met zorg gelezen en beantwoord.

Ik heb met Pazion samengewerkt in de ontwikkeling van diverse websites voor Droog. Pazion was benaderbaar en flexibel en dacht ver mee in projecten die wij online wilden realiseren - en realiseerde ze.

Droog BV

Ivan Beemster

Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren