Koppeling tussen Carerix en website

Kracht Recruitment

Bedrijf

Kracht Recruitment heeft oog voor talent in de techniek. Denk aan de civiele techniek, bouw, installatietechniek en industrie. Het recruitmentbureau onderhoudt contacten met zowel werkgevers als werkzoekende talenten uit deze vakgebieden. Daarbij wordt verder gekeken dan alleen het cv. Kracht Recruitment gaat namelijk graag met mensen in gesprek over wat hen motiveert, door middel van een drijfverentest. Ze gaan trouwens niet alleen op zoek naar de juiste werknemer voor het bedrijf. Ze werken namelijk ook de andere kant op: dan zoeken ze naar het bedrijf dat goed past bij de potentiële werknemer.

Gevraagd

Kracht Recruitment vroeg ons om een nieuwe, toekomstbestendige site. Die moest bovendien gekoppeld worden aan Carerix, een veelgebruikt softwarepakket voor recruiters. Dit pakket wordt onder meer gebruikt om vacatures op te stellen en gegevens van sollicitanten te beheren. Ook zorgt het voor een goed overzicht van vacatures, sollicitantengegevens en lopende sollicitatieprocedures. Kracht Recruitment wilde dat nieuwe vacatures automatisch op zijn website gepubliceerd zouden worden. Ook moesten al verschenen vacatures bijgewerkt worden als daaraan iets was veranderd. Daarnaast moesten de sollicitantengegevens natuurlijk aan de recruiters doorgestuurd worden.

Ontwikkeld

De website van Kracht Recruitment was verouderd. Er was bovendien nog geen geautomatiseerde koppeling tussen de site en Carerix. Die hebben wij ontwikkeld. Daarmee worden elke dag de vacatures ingelezen. Indien ze nog niet op de site staan, worden ze automatisch toegevoegd. Wanneer er een of meerdere veranderingen zijn aan een al gepubliceerde vacature, wordt de oude versie vervangen door de nieuwe. Dit hoeft dus niet meer handmatig te gebeuren, wat veel tijd scheelt op gebied van zowel invoering als controle. Ook worden de sollicitantengegevens direct doorgestuurd. Wanneer iemand op een vacature reageert, worden diens motivatiebrief, cv en contactgegevens automatisch doorgestuurd aan de recruiters. Die kunnen vervolgens beslissen welke sollicitanten ze geschikt achten voor de klus en hen uitnodigen voor een gesprek. En ook als iemand niet op gesprek mag komen voor de baan waarop hij of zij heeft gesolliciteerd, blijven zijn gegevens in het systeem. Want wanneer er een functie langskomt die voor hem geknipt is, kan Kracht Recruitment diegene zo gemakkelijk benaderen.

website www.vanuitkracht.nl Tags

Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.

Pazion levert uitstekend maatwerk en het is al jaren zeer prettig samenwerken met deze betrouwbare partner.

UpperGraphics

Designer - Gijs van Hal

Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies.
Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren