Aanvraagportaal met verschillende fases

Aanvraagportaal met verschillende fases

Bedrijf

De Dullertsstichting ondersteunt Arnhemmers die nauwelijks of zelfs geen enkele financiële ruimte hebben voor (onverwachte) grote uitgaven. De steun kan variëren van het kopen van een nieuwe koelkast of wasmachine, tot het vergoeden van een schoolkamp voor een kind. Ook steunt de stichting andere stichtingen die zich bezighouden met sociaal-maatschappelijk werk.

Gevraagd

Aanvragen kwamen eerst altijd op papier binnen bij de Dullertsstichting. Er ging veel werk zitten in het controleren of de aanvraag compleet was, en in het kopiëren van de aanvragen. De stichting vroeg ons om een digitaal aanvraagformulier, een gebruiksvriendelijke backend, en een bijbehorende database. Daarnaast werd aangegeven dat het formulier ook op een mobiel apparaat bekeken en ingevuld moest kunnen worden.

Ontwikkeld

Het aanvraagportaal is via een API gekoppeld aan de backend van de stichting. Hier kunnen de medewerkers controleren of de aanvraag compleet is en beoordeeld kan worden. Zo kunnen ze ook incomplete aanvragen terugsturen met het verzoek om de benodigde informatie alsnog in te vullen. Indien nodig kunnen aan individuele aanvragen extra stappen toegevoegd worden, zoals een bezoek ter kennismaking, waarna het beoordelingstraject voortgezet kan worden in een nieuwe fase van de flow.

Het formulier en de bijhorende backend zijn gemaakt met Vuetify. Hierdoor worden het uiterlijk en de bruikbaarheid geoptimaliseerd voor zowel computers als mobiele apparaten. Bovendien kan er zoveel mogelijk gewerkt worden vanuit één scherm, zonder dat gebruikers steeds naar een nieuwe pagina geleid worden. Deze aanpak waarborgt de gebruiksvriendelijkheid voor zowel degenen die het formulier invullen, als de medewerkers die de aanvragen moeten beoordelen. Zij kunnen met behulp van een eenvoudige tool de aanvragen inzien en beoordelen. Hiermee boeken ze veel tijdwinst.

website https://www.dullertsstichting.nl/ Tags

Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.

Pazion is voor ons al jaren een betrouwbare partner op het gebied van websitehosting, websiteontwikkeling en onderhoud. We ervaren de samenwerking als direct en open, precies zoals we zelf ook willen werken!

2ICT

Kantoor automatiseerder - Erwin Bruinink

Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies.
Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren