Rebranding en uitbreiding bedrijfswebsite

Rebranding en uitbreiding bedrijfswebsite

Bedrijf

Driepunt houdt zich bezig met klantgericht onderzoek, met een focus op de horeca. Dit gebeurt aan de hand van mystery guests: ogenschijnlijk gewone klanten die ondertussen kritisch rondkijken. Deze kunnen ingehuurd worden door bedrijven om inzicht te krijgen in verbeterpunten, gezien vanuit de klant.

Gevraagd

Driepunt heeft gevraagd om een rebranding. Hiervoor moest de website vernieuwd worden: op het gebied van design, maar ook door de toevoeging van andere functionaliteiten voor zowel mystery guests als opdrachtgevers. Driepunt heeft deze rebranding deels zelf gedaan en deels in samenwerking met een andere partij. Vervolgens moest dat design geïmplementeerd worden.

Ontwikkeld

Pazion heeft het nieuwe ontwerp doorgevoerd op de website. Ook hebben we verschillende nieuwe functies ontwikkeld. Een daarvan is de mogelijkheid voor mystery guests niet alleen hun bevindingen te delen, maar ook om foto’s te delen. Daarmee kunnen ze hun feedback nog verder ondersteunen. Denk aan het fotograferen van gerechten in restaurants: lijkt wat op je bord ligt ook echt op wat op de kaart staat? Daarnaast krijgen ze via hun eigen digitale omgeving toegang tot een declaratieformulier voor onkosten. Inmiddels maken we samen plannen voor een uitbreiding van de functies voor zowel de opdrachtgevers als de mystery guests.

website https://www.driepunt.nl/ Tags

Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.

Pazion is voor ons al jaren een betrouwbare partner op het gebied van websitehosting, websiteontwikkeling en onderhoud. We ervaren de samenwerking als direct en open, precies zoals we zelf ook willen werken!

2ICT

Kantoor automatiseerder - Erwin Bruinink

Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies.
Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren