Hosting

Hosting

Betrouwbare en snelle hosting

Op zoek naar een compleet hostingpakket? Pazion staat garant voor veilige, betrouwbare, snelle hosting. Je gegevens worden dagelijks geback-upt en dankzij webstatistieken kun je te allen tijde het aantal bezoekers op je site bekijken.

Dagelijkse back-ups

Onze servers bevinden zich in een zwaarbeveiligd datacentrum, waardoor ze beveiligd zijn tegen brand, inbraak, stroom en internetuitval. Veiligheid is een speerpunt en onze servers kunnen ongestoord blijven draaien. Het datacentrum voorziet ons van een dubbele internetverbinding. Dit betekent dat er altijd bereik is naar de buitenwereld. Hiernaast maken wij dagelijkse back-ups, voor het geval er toch iets niet naar behoren werkt. Deze back-ups kunnen met gemak worden teruggezet.

Hostingpakketten

De pakketten variëren in onder meer beschikbare webruimte, het aantal zogenaamde subdomeinen, eventuele extra mailaccounts en de hoeveelheid dataverkeer. Wij adviseren je over welk webhosting- of cloudhostingpakketten voor jou het beste is, en zorgen voor de domeinnamen.

Domeinregistratie

Pazion registreert en beheert je domeinen zonder dat het jou moeite kost. Daarnaast bieden wij een aantal hostingpakketten aan met gratis domeinnaamregistratie. Dit zorgt ervoor dat je klaar bent om een website te hosten op het internet. Een domeinnaam staat altijd op jouw naam geregistreerd en blijft dus te allen tijden jouw eigendom. Of wil je juist je domein verhuizen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres, voor een eenvoudige, zo snel mogelijke overdracht.

Cloudhosting

Op zoek naar betrouwbare, veilige en tegelijkertijd goed betaalbare hosting op een eigen server? Kies dan voor hosten via een cloud. Onze virtuele servers worden automatisch geback-upt, gemonitord en geüpdatet. Wij bieden je een omgeving ingericht waarin je je cloudhosting in kunt richten met de configuraties die jij voor ogen hebt. Uiteraard bieden wij ook goede ondersteuning hierin.Service

 
 

Een goede website of internetapplicatie blijft altijd in ontwikkeling. Omdat service bij Pazion centraal staat bieden wij je na oplevering van je website of internetapplicatie de ondersteuning die u nodig heeft. Door maatwerkoplossingen te bieden stemmen wij onze producten en diensten af op de individuele behoefte van de klant. Persoonlijke aandacht en service staan dan ook hoog in het vaandel.

Onze service
 • Support bij vragen via telefoon, email en live chat
 • Binnen 24 uur ondersteuning bij storing
 • Extra snelle Responstijden
 • Technische optimalisatie van de website
 • Afhandeling spoedvragen
 • Tussentijdse evaluatiebezoeken
 • Flexibiliteit

Techniek

Maatwerk

De bouw van een website is van groot belang voor het eindresultaat. Wij maken je website gebruiksvriendelijk, goed vindbaar en up-to-date.

We gebruiken gereedschappen en methodieken om sites en webapplicaties te bouwen die naadloos aansluiten op jouw wensen. We kunnen je website of internetapplicatie volledig op maat bouwen, aanpassen, koppelen of integreren met een externe softwarepakketten en diensten. Zodat de systemen in je organisatie naadloos verbonden worden.

Gereedschappen en methodieken

 • PHP 7, Zend Framework 3
 • HTML5, XML
 • CSS3, Bootstrap
 • Javascript, AJAX, jQuery
 • SEO, Sitemaps, Google analytics
 • One page, Responsive design
 • Mobile apps, Ionic, Angular
 • Linux, Apache, MySQL
 • API-, REST-, JSON-koppelingen

Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.
Uw vraag wordt met zorg gelezen en beantwoord.

Bel vrijblijvend op 026-3020038

Of vul je telefoonnummer in en wij bellen jou!


Pazion is voor ons al jaren een betrouwbare partner op het gebied van websitehosting, websiteontwikkeling en onderhoud. We ervaren de samenwerking als direct en open, precies zoals we zelf ook willen werken!

2ICT

Kantoor automatiseerder - Erwin Bruinink

Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren