Applicatiehosting: flexibel, stabiel en schaalbaar

Applicatiehosting: flexibel, stabiel en schaalbaar

Applicatiehosting: optimaal gebruik van de kracht van de cloud. Heb jij een app die je wil laten hosten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
 

Cloud-native applicaties zijn vanaf het prilste begin al zo ontworpen dat ze in de cloud functioneren. En zo dus optimaal gebruik kunnen maken van de voordelen die dat biedt. Denk aan overal beschikbaar zijn en de grote schaalbaarheid. Maar ook de hoge prestaties, zelfs onder druk. Heb je een applicatie die je in de cloud wil laten draaien? Of wil je er een laten bouwen die cloud-native is? Bij Pazion ben je aan het juiste adres, want we hebben veel ervaring opgebouwd met apps en hosting.
 

Hoe werkt het?

Cloud-native apps bestaan uit één of meer containers: eigenlijk een soort pakketjes met specifieke functies. Applicaties worden lichter en veiliger in gebruik, doordat alleen de functies geactiveerd worden die op dat moment nodig zijn. Je kunt zo tevens op een eenvoudige wijze opschalen bij grote(re) vraag. Elke container draait zelfstandig met bijvoorbeeld Docker of Kubernetes. Op deze manier kun je complexe hosting-vraagstukken op een eenvoudigere manier effectief aanpakken.


Voordelen van cloud-native applicatiehosting

  • Altijd en overal beschikbaar: zoals je gewend bent van de cloud. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld veel onderweg bent (mobiel kantoor).
  • Stabiel: pieken in het gebruik worden opgevangen.
  • Prestatiegericht: je resources worden zo alleen ingezet wanneer ze ook daadwerkelijk nodig zijn. En dat komt de prestaties natuurlijk flink ten goede.
  • Schaalbaar: de verbinding tussen de cloud-native software en de hardware is stabiel, maar niet onpraktisch verstrengeld. Hierdoor kunnen gemakkelijk aanpassingen gedaan worden aan de hardware, waardoor je app eenvoudig groter kan worden of kleiner, afhankelijk van jouw wensen en actuele situatie.
  • Cloud-native is geschikt voor alle relevante methodes en technologieën voor web- en appontwikkeling.
  • Geen gedoe met updates: want die regelen wij natuurlijk gewoon voor je.
  • Eenvoudig gebruikmaken van je eigen benodigde applicatie configuratie. Betere isolatie van functies en rechten en daarmee veiliger dan standaard webhosting.

Geïnteresseerd in apphosting? Of wil je graag advies hierover? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Cases waar we trots op zijn


Ik heb met Pazion samengewerkt in de ontwikkeling van diverse websites voor Droog. Pazion was benaderbaar en flexibel en dacht ver mee in projecten die wij online wilden realiseren - en realiseerde ze.

Droog BV

Ivan Beemster

Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.
Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies.
Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren