Webshop Logistiek Software

Webshop Logistiek Software

Bij een webshop komt veel logistiek kijken. Met onze slimme software kan je logistiek automatisch afgewikkeld worden. Dat scheelt veel tijd én fouten.
 
 

WEBSHOP ORDER, BOEKHOUDING EN LOGISTIEK

Je webshop groeit en je krijgt steeds meer bestellingen. Maar je moet daarom ook steeds meer gegevens invoeren voor je boekhouding. Daardoor neemt de foutmarge toe. Bovendien moeten de de producten moeten natuurlijk worden ingepakt en op de post gedaan.

Gelukkig bieden wij jou software mogelijkheden om die afwikkeling te automatiseren en je op logistiek vlak te ontzorgen. Zo nemen we je veel onnodig werk uit handen. Wij kunnen onze webshoplogistieksoftware koppelen aan je webshop, boekhoudpakket, ordersysteem en logistieke oplossing. Denk aan aanbieders als Sendcloud, Bumbal en marktplaatsen als bol.com of amazon.nl. We hebben hier standaardoplossingen voor die aangepast kunnen worden zodat ze perfect aansluiten op jouw bedrijfsvoering.

Heb je nog vragen of kunnen we je van dienst zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Dashboard Bol.com-automatisering
 
Magazijnverzending Bol.com automatiseren

Waarom kiezen voor hulp bij je webshoplogistiek

  • Je moet steeds meer bestellingen verwerken en wil klanten garanderen dat wat hij vóór 18:00 bestelt, ook dezelfde dag nog op de post gaat.
  • Je totale voorraad is verdeeld over verschillende magazijnen of andere locaties. Zoals een ‘ouderwetse’ stenen winkel.
  • Je wil je fysieke winkel inzetten als afhaalpunt en/of magazijn.
  • Je klanten bestellen ook bij je via bijvoorbeeld bol.com.
  • Iemand anders beheert je voorraad, of je bent van plan dat werk uit handen te geven.
  • Je klanten willen kunnen bepalen wanneer ze hun bestelling ontvangen.
  • Je wil pieken in het aantal bestellingen gemakkelijker op kunnen vangen.
 

Overzichtelijk en geordend

Een overzichtelijk dashboard zorgt voor een overzicht van zowel producten als orders. Zo zie je welk product zich in welk warehouse bevindt, of wat de status van een bepaalde order is. Ook als je met verschillende vervoerders, magazijnen en bezorgbedrijven werkt, blijven je orders overzichtelijk. In deze situaties is webshoplogistieksoftware echt een must.

Dashboard Bol.com-automatisering
 
Magazijnverzending Bol.com automatiseren

Geautomatiseerd en koppelbaar

De webshoplogistieksoftware kan namelijk gekoppeld worden met andere bedrijfssoftware en diensten van derden, waaronder Exact Online, Reeleezee, Multivers en e-Boekhouden. Handmatig overtypen van facturen en orders is daardoor niet langer nodig. Dat voorkomt natuurlijk ook overtypfouten. Eveneens gesynchroniseerd met je boekhoudpakket: de actuele totale voorraad en per warehouse/magazijn. Gegevens kunnen gemakkelijk worden geïmporteerd uit je bedrijfssoftware en geëxporteerd naar externe diensten als een extern magazijn of je fulfilmentpartij.Neem contact op

Via via kwam ik in contact met Pazion. Het zelf kunnen wijzigen van de website en het hebben van een goed en snel bereikbaar aanspreekpunt waren voor mij reden een hostingcontract af te sluiten met dit bureau.

HJ Bouwkundig Tekenbureau

Technisch tekenaar - Jan Hartman

Bel vrijblijvend op 026-3020038

Of vul je telefoonnummer in en wij bellen jou!


Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.
Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies.
Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren