Domeinnaamregistratie

Domeinnaamregistratie

Domeinnaamregistratie

Pazion verzint, reserveert en beheert je domeinen zonder dat het je moeite kost. Daarnaast bieden wij een aantal hosting pakketten aan met gratis domein registratie. Dit zorgt ervoor dat je klaar bent om een website te hosten op het internet. Een domeinnaam staat altijd op jouw naam geregistreerd en blijft dus te allen tijden jouw eigendom, Pazion is je technisch contactpersoon.

Domeinverhuizing

Het is mogelijk om bestaande domeinnamen te verhuizen, zodat wij deze in beheer nemen. Wij zorgen voor een eenvoudige overdracht, zodat je zonder veel zorgen een goede partij hebt waar alle zaken geregeld worden. Ook zorgen wij voor het contact met je huidige provider, zodat de verhuizing zo makkelijk mogelijk gaat.


Check domeinnaam:

Check


Jouw voordeel

Wat zijn precies de voordelen van Pazion:

  • Gratis DNS-Beheer
  • Geen setup- of verhuiskosten
  • Eenvoudige uitbreiding met hostingWij hebben onze website al enige tijd ondergebracht bij Pazion. Bij vragen van onze kant wordt er altijd adequaat gereageerd en snel oplossingen aangeboden. Wij willen Pazion van harte aanbevelen.

Blijsie audiovisueel

Videoproducer - Evert Blijsie

Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.
Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies.
Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren