Sociaal reisplatform voor Triptold

Triptold

Bedrijf

Triptold is een plek waar reizigers op een eenvoudige manier rondreizen met elkaar kunnen delen ter inspiratie. In deze reisverslagen worden ook hun aanbevelingen zoals accommodaties, activiteiten en excursies gedeeld. Hierdoor zijn er op Triptold veel unieke rondreizen te vinden waarvan de aanbevolen onderdelen kunnen worden geboekt.

Gevraagd

Een sociaal reisplatform welke door gebruikers gemaakte reisverslagen toont en waar gebruikers via affiliate links naar sites als booking.com geld mee kunnen verdienen.
 

Ontwikkeld

Er is een complete website ontwikkeld waarbij de functionaliteiten zijn toegepast die bijdragen aan het succes van Triptold. Zo kan een gebruiker zich registreren, eventueel door middel van Facebook of Twitter, waarmee een gebruiker een eigen reisverslag door middel van een vast format kan toevoegen of andere reisverslagen gemakkelijk kan opslaan. 

website www.triptold.com Tags

Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.

Wij werken veel makkelijker en efficiënter met het systeem dat door Pazion is ontwikkeld. Van een stand-alonesysteem zijn we overgestapt naar een ordersysteem dat helemaal online draait. Ik kan nu vanaf iedere locatie en apparaat mijn orders invoeren en doorsturen. De rapportage is zeer duidelijk, dus we weten op ieder moment hoe we ervoor staan.

The Agency

Erik Jan van Gestel, eigenaar The Agency

Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies.
Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren