Website laten maken

Website op maat

 

Een goed werkende website is in de tijd van nu steeds belangrijker. Een website zoals wij die maken kan vanaf elke locatie met internetverbinding gebruikt worden en is te gebruiken vanuit elke browser zowel vanaf desktop, smartphone en tablet. Daarnaast benaderen onze websites de beleving van mobiele apps door het gebruik van progressieve web technologieën.
 

 

De mogelijkheden:

We zijn gespecialiseerd in maatwerkoplossingen. We luisteren naar jouw wensen en behoeften en maken aan de hand daarvan een op maat gemaakte webapplicatie. 

Maatwerk en koppelingen

Koppelingen

Bijna ieder professioneel softwarepakket ondersteunt het maken van een koppeling. Laat je informeren hoe we een website koppeling met je bedrijfsapplicatie(s) maken. 

 
Maatwerk en koppelingen

CMS systeem

Een stabiel CMS-systeem waarmee je zelf de content kunt beheren. We zorgen ervoor dat je precies krijgt wat je nodig hebt, zodat je altijd en op elke plek je website aan kunt passen.
 

 
Maatwerk en koppelingen

Webshop

We ontwikkelen, bouwen en verbeteren webshops. Van het begin tot het eind zorgen wij ervoor dat je webshop optimaal op jouw wensen wordt afgestemd.


Al onze maatwerk webapplicaties zijn ontwikkeld vanuit de gedachte dat het een hoogwaardig gereedschap is wat je de mogelijkheid biedt om je bedrijfsprocessen te verbeteren. Of het nu gaat om gemak, kostenbesparing of het terugdringen van de foutmarge, we kunnen dankzij onze ruime technische ervaring een oplossing realiseren die naadloos op je behoefte aansluit.

Leg vrijblijvend je vraag over een webapplicatie die je wilt laten ontwikkelen aan ons voor!
Heb je specifieke ideeën of vragen? Vraag het ons. Het geleverde maatwerk ziet er erg goed uit! Het werkt precies zoals wij het voor ogen hadden. We zijn hier heel blij mee. Ook de gevraagde import/export functie ziet er goed en overzichtelijk uit.

Orion B.V.

Tino de Jong

Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.
Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies.
Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren