Softwarekoppelingen op maat

Softwarekoppelingen op maat

 

Maatwerkoplossingen

Het team van Pazion is gespecialiseerd in maatwerkoplossingen. We kunnen jouw internetoplossing volledig op maat bouwen, aanpassen, koppelen of integreren met externe softwarepakketten en diensten.

Voorbeelden maatwerkoplossingen

 
Maatwerk en koppelingen

Boekhoudpakket

Een koppeling van jouw webshop met jouw boekhouding. Het team van Pazion heeft ervaring met ExactOnline en vele andere boekhoudpakketten.

 
Maatwerk en koppelingen

bol.com

Onze slimme software automatiseert je bol.com-verkoopkanaal. Zo maak je van Nederlandse grootste webwinkel jouw eigen webshop. Die bovendien gesynchroniseerd wordt met je bedrijfssoftware en je andere webshop(s).

 
Maatwerk en koppelingen

Automatische incasso

Een koppeling met behulp van SEPA voor het verzenden van automatische incasso opdrachten naar jouw bank.

 
Maatwerk en koppelingen

ERP

Koppeling van jouw ERP pakket, SAP Business One, Multivers of openERP. Op basis van XML en webservices kan Pazion de gewenste informatie voor jou ontsluiten.

 
Maatwerk en koppelingen

Hotel

Een hotel reservering op jouw website of online bookingssites en direct gekoppeld met jouw hotel reserveringssoftware of PMS.

 
Maatwerk en koppelingen

Catalogus

Jouw catalogus gekoppeld aan jouw webshop, Icecat of Excel. Het team van Pazion heeft ervaring met vele formaten.

Maatwerk en koppelingen

Excel

Een import of export om jouw online gegevens up-to-date te houden of juist om deze naar andere applicaties te ontsluiten.

Heb je een specifiek pakket waarmee je wilt koppelen? Neem contact op met het team van Pazion zodat we samen kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.  Ik heb met Pazion samengewerkt in de ontwikkeling van diverse websites voor Droog. Pazion was benaderbaar en flexibel en dacht ver mee in projecten die wij online wilden realiseren - en realiseerde ze.

Droog BV

Ivan Beemster

Neem contact op

Bel vrijblijvend op 026-3020038

Of vul je telefoonnummer in en wij bellen jou!


Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.
Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies.
Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren