Softwarekoppelingen op maat

Softwarekoppelingen op maat

Pazion is gespecialiseerd in maatwerkoplossingen. We kunnen jouw internetoplossing volledig op maat bouwen, aanpassen, of koppelen met externe softwarepakketten en diensten. Al je relevante bedrijfssoftware wordt geïntegreerd tot een robuust geheel.

Op zoek naar een geïntegreerd softwarepakket voor je orderverwerking? Kijk dan zeker naar Order2Flow, dat je software koppelt en je ontzorgt: van je webshop tot je boekhoudpakket en je logistieke software.

 

Voorbeelden maatwerkoplossingen

 

Boekhoudpakket

Je bedrijfsvoering automatiseren en daarmee veel tijd en geld besparen? Dat wordt mogelijk met het een maatwerkkoppeling van jouw webshop met jouw boekhouding. We hebben ruime ervaring met het koppelen van Exact Online, Reeleezee en vele andere boekhoudpakketten.

 

Digitale marktplaatsen

Onze slimme software automatiseert je verkoopkanaal op de bekende digitale marktplaatsen: denk aan een bol.com-plaza, Blokker Connect! of Amazon. Zo maak je van landelijke webwinkels jouw eigen webshop. Die bovendien gesynchroniseerd wordt met je bedrijfssoftware en je andere webshop of -shops.

 
Automatische incasso

Webshop integratie

Webshop integratie met externe systemen is essentieel voor een geoliede orderafhandeling. Laat ons je webshop koppelen met alle relevante software en diensten. Of het nu gaat om woocommerce, openCart, Magento of Shopware: we hebben een complete webshop logistiek oplossing voor een geoliede orderafhandeling. Ook kunnen we fulfilmentdiensten als picqer en eWarehousing aan je webwinkel koppelen. Of laat ons je volledig geïntegreerde webshop bouwen die perfect aansluit op jouw bedrijfsvoering.

 
Automatische incasso

API laten maken of koppelen

We ontwikkelen API’s die je site of app relevante informatie geautomatiseerd laat uitwisselen met andere websites en applicaties. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld producten aanbiedt via verschillende webshops en die centraal wil beheren, zodat over dezelfde informatie en prijzen staan. En heb je al een API, maar moet die nog gekoppeld worden? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben ruime ervaring met JSON, XML, SOAP, maar met een maatwerk-formaat kunnen we uiteraard ook uit de voeten.

 
ERP-koppeling

Eigen bedrijfssoftware/ERP

Processen organiseren valt en staat bij de integratie van je enterprise resource planning in je bedrijfsvoering. Wij kunnen je website en je relevante softwarepakketten koppelen aan je ERP, op basis van XML en webservices. Denk aan ERP-pakketten als AFAS, SAP Business One, Multivers of openERP.

 
Heb je een specifiek pakket waarmee je wilt koppelen? Neem contact op met het team van Pazion zodat we samen kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.  Na goed overleg een app laten maken voor de planning. Pazion helpt meedenken en heeft de app keurig op tijd opgeleverd.

AlpaTotaal

Paul Methorst, algemeen directeur Alpa Totaal

Neem contact op

Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.
Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies.
Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren