Webshop laten maken

Vanwege het coronavirus zijn de winkelstraten opmerkelijk leeg. Maar zie dat als een kans: dít is het moment om je op je webshop te richten, of er een te beginnen. Zo bereik jij in tijden van sociale afstand alsnog je klanten!

 

Een goede webwinkel is essentieel in vele branches. Nu nog meer dan ooit. Wil je je webshop flink onder handen laten nemen? Of wil je er een beginnen, misschien wel náást je ‘offline’ winkel?

Wat je situatie ook is: integratie is het toverwoord. Bij Pazion hebben we niet alleen jarenlange ervaring met het inrichten van webshops, maar ook met het koppelen van online winkels met alle relevante software voor een geoliede bedrijfsvoering en orderverwerking. Van boekhoudpakketten als Exact Online tot fulfimentoplossingen: wij kunnen ze voor je koppelen. En wat dacht je bijvoorbeeld van een geautomatiseerd verkoopkanaal op bol.com? Je kunt zelfs een korte cursus op maat bij ons volgen om optimaal met je webshop en koppelingen te werken.

Wil je een volledig geïntegreerde oplossing voor de orderverwerking voor de bestellingen die binnenkomen via je webshop? Dan kun je terecht bij ons ordersysteem Order2Flow, dat je verkoopkanaal koppelt met je boekhouding en fulfilmentoplossing. Lees hier alles over Order2Flow.

Go mobile

Een tablet of smartphone is een ideale manier om het bezoekersaantal van een webshop te vergroten. Wij helpen je graag om ervoor te zorgen dat ook je webshop perfect te bekijken is op alle apparaten. Kijk ook eens bij onze mobiele apps voor meer informatie hierover!
 

Digitale menukaart voor restauranthouders

Heb je een restaurant en wil je het je klanten makkelijk maken om online gerechten te bekijken, te bestellen én gelijk af te rekenen? Dan is onze digitale menukaart perfect voor jou! Je hebt er zelfs geen webshop voor nodig. Kijk snel hier voor meer informatie én een demo.

 

Laat ons met je meedenken

Wij weten wat webshopeigenaren nodig hebben en denken graag met je mee. Wil je een nieuwe webshop of moet je bestaande webwinkel helemaal 2020-proof worden? Twijfel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op.Neem contact op

Ik heb met Pazion samengewerkt in de ontwikkeling van diverse websites voor Droog. Pazion was benaderbaar en flexibel en dacht ver mee in projecten die wij online wilden realiseren - en realiseerde ze.

Droog BV

Ivan Beemster

Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.
Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies.
Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren