Webshop laten maken

Tijdens corona bleven de winkelstraten leeg. Toen bleek dat dit ook meteen kansen boodt: door te focussen op je webshop, of er een te beginnen. Zo bereik jij altijd je klanten!

 

Een goede webwinkel is essentieel in vele branches. Nu nog meer dan ooit. Wil je je webshop flink onder handen laten nemen? Of wil je er een beginnen, misschien wel náást je ‘offline’ winkel?

Wat je situatie ook is: integratie is het toverwoord. Bij Pazion hebben we niet alleen jarenlange ervaring met het inrichten van webshops, maar ook met het koppelen van online winkels met alle relevante software voor een geoliede bedrijfsvoering en orderverwerking. Van boekhoudpakketten als Exact Online tot fulfimentoplossingen: wij kunnen ze voor je koppelen. En wat dacht je bijvoorbeeld van een geautomatiseerd verkoopkanaal op bol.com? Je kunt zelfs een korte cursus op maat bij ons volgen om optimaal met je webshop en koppelingen te werken.

Wil je een volledig geïntegreerde oplossing voor de orderverwerking voor de bestellingen die binnenkomen via je webshop? Dan kun je terecht bij ons ordersysteem Order2Flow, dat je verkoopkanaal koppelt met je boekhouding en fulfilmentoplossing. Lees hier alles over Order2Flow.

Go mobile

Een tablet of smartphone is een ideale manier om het bezoekersaantal van een webshop te vergroten. Wij helpen je graag om ervoor te zorgen dat ook je webshop perfect te bekijken is op alle apparaten. Kijk ook eens bij onze mobiele apps voor meer informatie hierover!
 

Online Dossier: een handig online klantportaal of dossier-systeem

Pazion heeft een handige en veilige webapplicatie ontwikkeld om dossiers en documenten te verzamelen en te delen: Online Dossier! Voor onder andere notarissen, opleidinginstituten, makelaars, advocaten, groothandels en financieel adviseurs. Kijk snel hier voor meer informatie of een demo.

 

Laat ons met je meedenken

Wij weten wat webshopeigenaren nodig hebben en denken graag met je mee. Wil je een nieuwe webshop of moet je bestaande webwinkel helemaal 2020-proof worden? Twijfel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op.Neem contact op

Het geleverde maatwerk ziet er erg goed uit! Het werkt precies zoals wij het voor ogen hadden. We zijn hier heel blij mee. Ook de gevraagde import/export functie ziet er goed en overzichtelijk uit.

Orion B.V.

Tino de Jong

Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.
Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies.
Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren