Automatische orderverwerking Bol.com

Gebruik Nederlands grootste webshop als jouw eigen webshop! Bol.com werkt graag met verkooppartners. Zo graag dat ze het mogelijk maken om jouw ordersysteem aan de interface op hun site te koppelen. Of je eigen webwinkel nu op Magento 2, WooCommerce, OpenCart of andere software draait. Ongeacht je fulfilmentpartner, of dat je juist een eigen magazijn hebt dat je bijvoorbeeld met Picquer beheert. Dankzij onze slimme software krijg je een extra verkoopkanaal dat geautomatiseerd werkt. Net als je vertrouwde webshop dus. Voor de koppeling is wel wat technische kennis nodig. Wij kunnen voor je maken, precies op maat voor jouw bedrijf.

De voordelen van een koppeling met Bol.com:

  • Verkooppartner zijn levert je webshop een groter bereik op, en dus meer klanten.
  • De gegevens van zowel Bol.com als je eigen webshop en/of ordersysteem worden gesynchroniseerd. Dat scheelt veel tijd en werk.
  • Je bent niet afhankelijk van de logistieke diensten van Bol.com. Je gemakkelijk producten laten versturen vanuit verschillende (eigen) magazijnen.
  • Door de automatisering kun je veel meer orders afhandelen in dezelfde tijd.
En de boekhouding dan? Die wordt ook geautomatiseerd, want een ordersysteem is ook gekoppeld aan boekhoudsoftware. Exact Online bijvoorbeeld, maar ook met andere pakketten hebben we ruime ervaring. Zo hoef je geen facturen meer op te stellen of te versturen. Ook dat wordt automatisch voor je gedaan.Wij werken veel makkelijker en efficiënter met het systeem dat door Pazion is ontwikkeld. Van een stand-alonesysteem zijn we overgestapt naar een ordersysteem dat helemaal online draait. Ik kan nu vanaf iedere locatie en apparaat mijn orders invoeren en doorsturen. De rapportage is zeer duidelijk, dus we weten op ieder moment hoe we ervoor staan.

The Agency

Erik Jan van Gestel, eigenaar The Agency

Bel vrijblijvend op 026-3020038

Of vul je telefoonnummer in en wij bellen jou!


Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.
Uw vraag wordt met zorg gelezen en beantwoord.
Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren