Enterprise ready

Enterprise ready

Software moet natuurlijk wel functioneren binnen je bedrijfsvoering. Pazion maakt je software uiteraard enterprise ready, dus geschikt voor een groeiend bedrijf: met complexe rechtenstructuren, meerdere bedrijfslagen en verschillende authorisatieniveaus. Presteren bij grote drukte, omgang met privacygevoelige informatie, groei: we zorgen ervoor dat je daarop bent voorbereid.
 
Enterprise ready-software biedt:

  • Stabiliteit en betrouwbaarheid: uiteraard ook op de drukste dagen, waarop je echt geen stress wil door haperende programma’s en apps.
  • Veiligheid: elke werknemer krijgt een eigen profiel met gebruiksrechten die bij zijn rol in het bedrijf passen. Niemand kan dus bij de informatie waar hij niet bij hoort te komen. Zo blijft de privacy van je bedrijf en die van je klanten beschermd.
  • Schaalbaarheid: groeit je bedrijf? Dan kan het vermogen van de software op eenvoudige wijze meegroeien, zodat de werklast niet te groot wordt.

Via via kwam ik in contact met Pazion. Het zelf kunnen wijzigen van de website en het hebben van een goed en snel bereikbaar aanspreekpunt waren voor mij reden een hostingcontract af te sluiten met dit bureau.

HJ Bouwkundig Tekenbureau

Technisch tekenaar - Jan Hartman

Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.
 
 
Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies.
Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren