Vacatureplatform voor jongeren

Vacatureplatform

Bedrijf

Baantjesmarkt is een vacatureplatform voor jongeren voor jongeren die op zoek zijn naar flexibele bijbanen. Het platform is geen standaard vacaturesite, noch een uitzendbureau, maar juist een manier om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Kleine bedrijven kunnen zo parttime- of seizoensmedewerkers vinden. Werkzoekenden kunnen flexibel werk vinden dat ze in hun eigen uren kunnen doen. De site wordt niet alleen gewaardeerd door scholieren en studenten, maar ook door bijvoorbeeld moeders met jonge kinderen.

Gevraagd

Baantjesmarkt heeft ons gevraagd om een volledig platform te ontwikkelen dat vraag en aanbod bij elkaar kan brengen, en dat gebruikt kan worden door zowel opdrachtgevers als werkzoekenden. Het hele platform moet geheel beschikbaar zijn op mobiele apparaten, omdat Baantjesmarkt zich onder meer richt op scholieren en studenten.

Ontwikkeld

We hebben een website en bijhorende webapplicatie ontwikkeld met een aantal overzichtelijke modules, die het platform gebruiksvriendelijk maken voor zowel opdrachtgever als werkzoekende. Een inlog beschermt de gevoelige gegevens. De applicatie kan door zowel werkzoekenden als werkgevers gebruikt worden.
 

  • Werkzoekenden kunnen zich op eenvoudige wijze registeren, eventueel met hun Facebook- of Google-account. Op hun profielpagina kunnen ze onder meer aangeven wanneer ze beschikbaar zijn. Ook kunnen ze vacatures zoeken.
  • Opdrachtgevers kunnen een betaald abonnement afsluiten dat hen toegang geeft tot het ledenbestand. Met de zoekfunctionaliteit kunnen ze zo geschikte werknemers vinden. Tegen betaling kunnen vacatures geplaatst worden.
  • Beide partijen kunnen contact met elkaar opnemen en onderhouden via zowel een mail- als een berichtenfunctie.
 
De site is SEO-proof gemaakt. Om betalingen mogelijk te maken, is de online applicatie aan iDeal gekoppeld.

Tags

Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.

Pazion bouwt en verzorgt de websites en hosting van onze diverse merken. Een stabiel en betrouwbaar bedrijf waar ze altijd de tijd nemen voor onze vragen.

Kubus Sports

Internet marketeer - Marielle van de Munt

Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies.
Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren