iZettle naar Shopify voorraad update

iZettle naar Shopify voorraad update

Bedrijf

Unrecorded is een kledingmerk opgezet door Jolle & Daniel. Hoge kwaliteit organic basics zijn het handelsmerk van dit Amsterdamse kledingmerk. En dat voor meer dan de helft goedkoper dan die van vergelijkbare merken. 

Gevraagd

Er is een koppeling gevraagd tussen iZettle en Shopify zodat de dagelijkse voorraad realtime of dagelijks gesynchroniseerd wordt. Dit zorgt ervoor dat voorraden niet meer handmatig bijgewerkt hoeven worden en dat er veel tijd bespaard wordt en fouten voorkomen worden. 

Ontwikkeld

We hebben een middelware applicatie gemaakt welke via oAuth authentiseert bij iZettle en de voorraad uitleest. Vervolgens wordt er een verbinding met Shopify gemaakt en wordt de voorraad daar bijgewerkt op basis van de iZettle informatie. 

"Super en veel dank voor je oplossing. werkt erg goed en scheelt ons veel tijd," aldus Jolle. 

website www.unrecorded.co Tags

Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.
 
 

Wij hebben onze website al enige tijd ondergebracht bij Pazion. Bij vragen van onze kant wordt er altijd adequaat gereageerd en snel oplossingen aangeboden. Wij willen Pazion van harte aanbevelen.

Blijsie audiovisueel

Videoproducer - Evert Blijsie

Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies.
Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren