Redesign en update Emtra Hygiëne Service

Redesign en update Emtra Hygiëne Service

Bedrijf

Emtra Hygiëne Service biedt een compleet assortiment aan dispensers, vullingen en diensten voor de sanitaire ruimte. De dispensers en vullingen worden direct via de fabrikant of importeur geleverd. Mede hierdoor kunnen de producten snel en tegen scherpe prijzen aangeboden worden.

Gevraagd

Emtra heeft door Eric Paul een aantrekkelijk nieuw ontwerp laten maken voor de website/webshop, dat zich aanpast aan je apparaat. Of dat nu een laptop, een tablet of een mobiele telefoon is. Emtra vroeg ons om dat ontwerp te realiseren in OpenCart, waar hun webshop op draait en die wij destijds voor hen hebben gerealiseerd.

Ontwikkeld

Op basis van het aangeleverde design hebben we de webshop een make-over gegeven, die uiteraard mobielvriendelijk/responsive is. En we hebben natuurlijk gelijk de gebruikte versie van OpenCart geüpdatet. Zo is de webshop van Emtra weer helemaal toekomstbestendig.

Remon Joor, bedrijfsmanager van Emtra Hygiëne Service, laat weten: 'De website draait erg goed. We zijn erg blij met Pazion!'

website http://www.emtra.eu/ Tags

Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.

Wij hebben onze website al enige tijd ondergebracht bij Pazion. Bij vragen van onze kant wordt er altijd adequaat gereageerd en snel oplossingen aangeboden. Wij willen Pazion van harte aanbevelen.

Blijsie audiovisueel

Videoproducer - Evert Blijsie

Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies.
Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren