Orderapplicatie

Orderapplicatie

Bedrijf

The Agency is voor kledingfabrikanten dé plaats om prachtige Italiaanse stoffen van hoge kwaliteit te vinden voor zowel heren- als dameskleding. Het bedrijf vertegenwoordigt stoffen van de beste Italiaanse fabrikanten en heeft altijd goed advies over de nieuwste innovaties en trends in de markt.

Gevraagd

The Agency heeft ons gevraagd om een ordersysteem te ontwikkelen dat orders van kledingfabrikanten – de klanten dus – doorstuurt aan stoffenleveranciers. Ook is gevraagd om een rapportagemodule, waarmee per periode een totaalomzet kan worden berekend per leverancier, klant en order.

Ontwikkeld

Het ontwikkelde ordersysteem is een online applicatie, beveiligd met een login. Die beschermt de gegevens van zowel leverancier als klant, en de orderdata. Leveranciers en klanten kunnen via de webapplicatie beheerd worden met een eenvoudige, gebruiksvriendelijke module. Vervolgens kan via de ordermodule een klant worden geselecteerd om een order aan te sturen. Er worden daarvoor een of meerdere orderregels aangemaakt met de volgende gegevens:

  • Artikelnummer
  • Omschrijving
  • Aantal meter
  • Leverancier
  • Prijs
  • Leverdatum

De order krijgt vervolgens een status die per orderregel kan worden aangepast. Het overzicht toont per order de actuele status en de leverdatum.

Tot slot biedt de rapportagemodule een orderoverzicht met de totalen van de geselecteerde periode. De rapportage kan worden uitgesplitst met subtotalen per leverancier met subtotalen en kan, indien gewenst, verder worden gespecificeerd op klant- of orderniveau.

website the-agency.nl Tags

Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.

Wij werken veel makkelijker en efficiënter met het systeem dat door Pazion is ontwikkeld. Van een stand-alonesysteem zijn we overgestapt naar een ordersysteem dat helemaal online draait. Ik kan nu vanaf iedere locatie en apparaat mijn orders invoeren en doorsturen. De rapportage is zeer duidelijk, dus we weten op ieder moment hoe we ervoor staan.

The Agency

Erik Jan van Gestel, eigenaar The Agency

Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies.
Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren