Order applicatie

Order applicatie

Bedrijf

Het Agency is de juiste plek om prachtige Italiaanse stoffen van hoge kwaliteit te vinden voor zowel heren- als dameskleding. The Agency vertegenwoordigt stoffen van de beste Italiaanse fabrikanten en ze adviseren je over de nieuwste innovaties en trends in de markt.

Gevraagd

Er is gevraagd om een ordersysteem te ontwikkelen waarbij orders worden doorgezet naar de leveranciers met de klantgegevens. Via rapportage kan er per periode een totaal verkoop worden berekend per leverancier, per klant en per order.

Ontwikkeld

We hebben een order applicatie ontwikkeld welke is beveiligd met een login, zodat leverancier, klant en orderdata zijn beschermd. 

Via een eenvoudige leveranciers- en klantmodule kunnen leveranciers en klanten worden beheerd.

Via de order module kan een klant worden geselecteerd. Vervolgens worden 1 of meerdere orderregels aangemaakt met:

  • Artikelnummer
  • Omschrijving
  • Aantal meter
  • Leverancier
  • Prijs
  • Leverdatum
De order krijgt een status welke vervolgens op orderregel kan worden aangepast. Het overzicht toont de orders met status en de leverdatum.

De rapportage module biedt een overzicht van orders met totalen binnen een geselecteerde periode. De rapportage kan worden uitgesplitst per leverancier met subtotalen en kan, indien gewenst. verder worden gedetailleerd op klant of order niveau.

website the-agency.nl

Bel vrijblijvend op 026-3020038

Of vul je telefoonnummer in en wij bellen jou!


Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.
 
 
Uw vraag wordt met zorg gelezen en beantwoord.

Ik heb met Pazion samengewerkt in de ontwikkeling van diverse websites voor Droog. Pazion was benaderbaar en flexibel en dacht ver mee in projecten die wij online wilden realiseren - en realiseerde ze.

Droog BV

Ivan Beemster

Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren