Opencart module koppeling met ICECAT

Opencart module koppeling met ICECAT

Bedrijf

HDDDirect verkoopt een uitgebreid assortiment aan harde schijven en toebehoren. 

Gevraagd

ICECAT biedt een Open catalogus en een betaalde Full catalogus aan voor webshops. Hiermee kan de webshop beheerder veel werk en tijd besparen. HDDDirect wilde graag een eenvoudige koppeling aan de Opencart webshop.

Ontwikkeld

Voor HDDDirect hebben we in de Opencart cms een module gemaakt met ICECAT (the open catalog).

Middels onze nieuwe Opencart Module die een koppeling maakt met de ICECAT catalogus kan de shophouder producten ophalen en toevoegen aan de site in een hand omdraai. Wij hebben de koppeling in Opencart zo gerealiseerd, dat je kan zoeken naar producten in de ICECAT database. Dit bespaart zo veel werk, want ICECAT heeft ongeveer 1.3 miljoen product datasheets al kant en klaar met beeldmateriaal.

Tags

Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.

Wij werken veel makkelijker en efficiënter met het systeem dat door Pazion is ontwikkeld. Van een stand-alonesysteem zijn we overgestapt naar een ordersysteem dat helemaal online draait. Ik kan nu vanaf iedere locatie en apparaat mijn orders invoeren en doorsturen. De rapportage is zeer duidelijk, dus we weten op ieder moment hoe we ervoor staan.

The Agency

Erik Jan van Gestel, eigenaar The Agency

Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies.
Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren