Ontwikkeling Dynaprice webapplicatie voor Arenoe Marketing Intelligence

Ontwikkeling Dynaprice webapplicatie voor Arenoe Marketing Intelligence

Bedrijf

Arenoe Marketing Intelligence is een bureau dat software en diensten aanbiedt op het gebied van dynamic pricing voor (online) retailers en dienstverleners.

Gevraagd

Er is gevraagd om een webapplicatie te ontwikkelen welke de gebruiker inzicht en sturing geeft in de dynamische prijzen van zijn producten. 

Ontwikkeld

Er is een webapplicatie ontwikkeld die ingericht is voor twee rollen, een beheerdersrol en een gebruikersrol. Hierbij is er onder andere een dashboard ontwikkeld waarbij een gebruiker zijn producten kan inzien en toevoegen. De rapportage module biedt de mogelijkheid om de resultaten van een product in een bepaalde periode te vergelijken met een andere periode. Aan de hand van deze resultaten wordt er een optimale product verkoopprijs gekozen.

website https://www.arenoe.nl Tags

Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.

Wij werken veel makkelijker en efficiënter met het systeem dat door Pazion is ontwikkeld. Van een stand-alonesysteem zijn we overgestapt naar een ordersysteem dat helemaal online draait. Ik kan nu vanaf iedere locatie en apparaat mijn orders invoeren en doorsturen. De rapportage is zeer duidelijk, dus we weten op ieder moment hoe we ervoor staan.

The Agency

Erik Jan van Gestel, eigenaar The Agency

Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies.
Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren