Doorontwikkeling CRM applicatie voor AA Installatie Groep

AA Installatie Groep

Bedrijf

AA Installatie Groep is een dienstverlener op het gebied van techniek. AA Installatie Groep is naast een installatiebedrijf een gerenommeerd onderhoudsbedrijf dat een goede reputatie heeft opgebouwd. Met goed op elkaar afgestemde afdelingen levert AA Installatie Groep een compleet programma dat loopt van deskundige adviezen, installatiewerk, onderhoud en beheer tot verhuur en leasing.

Gevraagd

Er is gevraagd om een doorontwikkeling van een flink aantal kleine en grote functionaliteiten voor de bestaande CRM applicatie waar meerdere instanties van draaien voor verschilende (dochter)bedrijven. Daarnaast is er gevraagd om support zodat de applicatie ook functioneel blijft.

Ontwikkeld

We hebben een aantal functies aangepast en verbeterd aan de bestaande CRM applicatie van AA Installatie Groep om zo de applicatie bruikbaarder te maken. 

  • Import functionaliteit voor relaties en contracten
  • Mogelijk gemaakt om facturen met eventuele bijlages te versturen via de applicatie
  • Urenregistratie systeem waarbij monteurs aan kunnen geven waar/wanneer/hoe ze hebben gewerkt
  • Automatic deployment om het uitrollen van code op alle omgevingen sneller en consistenter te maken

website www.aatech.nl Tags

Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.

Wij werken veel makkelijker en efficiënter met het systeem dat door Pazion is ontwikkeld. Van een stand-alonesysteem zijn we overgestapt naar een ordersysteem dat helemaal online draait. Ik kan nu vanaf iedere locatie en apparaat mijn orders invoeren en doorsturen. De rapportage is zeer duidelijk, dus we weten op ieder moment hoe we ervoor staan.

The Agency

Erik Jan van Gestel, eigenaar The Agency

Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies.
Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren