CRM met Constant Contact-synchronisatie

CRM met Constant Contact-synchronisatie

Bedrijf

Rimarck is een distributeur die gespecialiseerd is in radiofrequentie- en microgolftechnologie, waaronder meetapparatuur. Ze investeren veel tijd in het onderhouden van de relaties met hun klanten en met de leveranciers. Met succes, want diverse leveranciers hebben Rimarck aangewezen als hun officiële distributiepartner in de Benelux.

Gevraagd

Om de relaties met de klanten zo goed mogelijk te kunnen beheren en onderhouden, heeft Rimarck ons gevraagd een CRM-systeem voor hun te bouwen. Hierin moet het mogelijk zijn om de contacten te classificeren en te segmenteren, en natuurlijk om ze te synchroniseren met hun e-mail marketing service.

Ontwikkeld

In het CRM-systeem worden contacten centraal beheerd, op basis van contactpersonen van de klanten en prospects. We hebben gebruikgemaakt van het frontend-framework Vue.js om het CRM de look & feel van een applicatie te geven, met uiteraard ook het bijhorende gebruiksgemak.

Die gebruiksvriendelijkheid uit zich ook in de manier waarop contacten op overzichtelijke wijze gefilterd kunnen worden. Contacten kunnen worden geclassificeerd door middel van een status: prospect, klant of inactief. Verdere specificering/segmentatie kan gedaan worden met behulp van tags. Ook kunnen er korte aantekeningen bij contacten geplaatst worden. Zo vindt Rimarck de relevante informatie van een contactpersoon snel terug.

Tot slot worden de contacten automatisch gesynchroniseerd met de e-mailmarketing software Constant Contact, dat Rimarck gebruikt voor de digitale mailings. Wanneer er een papieren mailing moet worden verstuurd, kunnen adressen natuurlijk ook eenvoudig via het CRM worden geëxporteerd.

website rimarck.com Tags

Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.

Via via kwam ik in contact met Pazion. Het zelf kunnen wijzigen van de website en het hebben van een goed en snel bereikbaar aanspreekpunt waren voor mij reden een hostingcontract af te sluiten met dit bureau.

HJ Bouwkundig Tekenbureau

Technisch tekenaar - Jan Hartman

Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies.
Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren