Burlight mobiele app

Burlight mobiele app

Bedrijf

Burlight is al jaren een verlichtingspartner voor de installateur, architect en hovenier. Of het nu gaat om het verlichten van een tuin, een mooi groenproject, een woonhuis of kantoor.

Met de kennis van Burlight en hun uitgebreide verlichtingspakket zorgen ze ervoor dat u de gewenste stijl of sfeer, zowel binnen als buiten, kan realiseren.

Gevraagd

We willen een mobiele iOS en Android app welke onze klanten in staat stelt om eenvoudig onze producten te bekijken. Vervolgens een selectie maken en hiervan een offerte op te vragen.

Bijkomend is het belangrijk dat deze product catalogus eenvoudig actueel gehouden kan worden en ook offline te gebruiken is.

Ontwikkeld

We hebben een hybride HTML5 app ontwikkeld geschikt voor iOS en Android inclusief offline functionaliteit.

Voor het beheer van de backend hebben we ons bewezen CMS gebruikt welke we hebben voorzien van een mobiele module, waarmee zowel categorieën als producten met beeld beheerd kunnen worden.

website http://www.burlight.nl/ Tags

Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.

Het is prettig zaken doen met een bedrijf, waarbij de bedrijfsfilosofie gericht is op klant tevredenheid en er meegedacht wordt om tot het beste resultaat te komen en er tijd besteed wordt aan persoonlijke aandacht.

Green Root Solutions

SAP / ABAP programmeur - Peter Groeneweg

Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies.
Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren