Zend Framework 3

Pazion is jouw Zend Framework specialist

Ben je opzoek naar een ZF3 specialist? Bij Pazion maken we al jaren gebruik van Zend Framework 3. Wij hebben veel kennis verkregen uit de vele gerealiseerde projecten en hebben daardoor een ruime ervaring met Zend Framework 3. Dankzij deze verkregen kennis en onze ruime ervaring kunnen we jouw project succesvol realiseren. Uiteraard hebben we ook de opvolgers van Zend Framework en Expressive in de vingers: Laminas en Mezzio. Lees hier meer over waarom het zo belangrijk is dat je bij ons aan kunt kloppen voor deze opvolgers.

Zend is een belangrijk framework binnen PHP. Frameworks zijn gemaakt om onderdelen te standaardiseren en te voorkomen dat iedereen het wiel opnieuw moet uitvinden. Door het gebruik van frameworks kunnen wij ervoor zorgen dat jouw applicatie snel en eenvoudig ontwikkeld kan worden en direct klaar is om geïntegreerd te worden op je website. Door het gebruik van Zend Framework 3 bespaar je tijd, maar daardoor ook kosten. Daarnaast is ZF3 robuust en schaalbaar. Zo is het makkelijk te gebruiken voor zowel kleine als grote en complexe projecten.

Beheer & onderhoud

Heb je al een webapplicatie en ben je opzoek naar een specialist die je website doorontwikkelt? Of is je website toe aan onderhoud? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Heb je vragen over ZF3? Of ben je geïnteresseerd in het gebruik? Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.Neem contact op

Via via kwam ik in contact met Pazion. Het zelf kunnen wijzigen van de website en het hebben van een goed en snel bereikbaar aanspreekpunt waren voor mij reden een hostingcontract af te sluiten met dit bureau.

HJ Bouwkundig Tekenbureau

Technisch tekenaar - Jan Hartman

Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.
Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies.
Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren