Webformulieren framework

Webformulieren framework

Bedrijf

@Home is de grootste aanbieder van breedband internet, telefonie en digitale televisie via de kabel.

Gevraagd

Vanwege security issues is gevraagd om een web formulier framework te ontwikkelen voor op de portal www.home.nl. Hiermee kan eenvoudig, snel en op een veilige manier een contactformulier door gebruikers worden ingevuld.

Ontwikkeld

In samenwerking met @Home is er een framework opgezet welke het mogelijk maakt een simpel webformulier te maken of een complexe wizard met meerdere vervolg schermen. Vervolgens is er met dit webforms framework een storingsassistent ontwikkeld. Daarmee worden gebruikers door middel van vraag en antwoord door een aantal vragen heen geloodst. Hiermee kunnnen ze storing aan telefoon, Internet of televisie zelf oplossen.

website www.home.nl Tags

Bel vrijblijvend op 026-3020038

Of vul je telefoonnummer in en wij bellen jou!


Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.
 
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

Via via kwam ik in contact met Pazion. Het zelf kunnen wijzigen van de website en het hebben van een goed en snel bereikbaar aanspreekpunt waren voor mij reden een hostingcontract af te sluiten met dit bureau.

HJ Bouwkundig Tekenbureau

Technisch tekenaar - Jan Hartman

Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies Accepteren Meer informatie