StAB

Bedrijf

StAB, Stichting Arnhemse Bedrijventerreinen, zorgt voor de kwaliteitsverbetering op de open Arnhemse bedrijventerreinen. Ze brengen bedrijven bij elkaar, zijn intermediair tussen bedrijven en overheid voor het collectief belang van het bedrijventerrein en initiëren collectieve projecten die voordeel opleveren voor de ondernemer.

Gevraagd

Een nieuwe website met een modern uiterlijk en responsive karakter welke eenvoudig zelf beheerd kan worden. Met de mogelijkheid om evenementen en nieuw items op de site te tonen.

Ontwikkeld

Een mooie website welke ondersteund wordt door de SitePublisher waardoor er eenvoudig aanpassingen gedaan kunnen worden in de content van de website. Verder is de website nu responsive en daarmee goed toegankelijk op tablet of mobiel. Hierdoor is de site ook gelijk zoekmachine vriendelijk.

website www.stab-arnhem.nl Tags

Bel vrijblijvend op 026-3020038

Of vul je telefoonnummer in en wij bellen jou!


Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.
 
 
Uw vraag wordt met zorg gelezen en beantwoord.

Via via kwam ik in contact met Pazion. Het zelf kunnen wijzigen van de website en het hebben van een goed en snel bereikbaar aanspreekpunt waren voor mij reden een hostingcontract af te sluiten met dit bureau.

HJ Bouwkundig Tekenbureau

Technisch tekenaar - Jan Hartman

Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren