Mobiele applicatie voor SharkNewz.com

Sharkapp

Bedrijf

Op de website van SharkNewz is nieuws te lezen over haaien uit de hele wereld. Dit nieuws gaat over bescherming, visserijbeleid, feiten, waarnemingen en aanvallen. 

Gevraagd

Er is gevraagd om een haaien app te ontwikkelen waarmee de gebruiker info over de verschillende soorten haaien kan lezen en op basis van locatie kan zien welke haaien in de omgeving kunnen voorkomen.

Ontwikkeld

Er is een mobiele applicatie ontwikkeld over haaien met een overzicht over alle haaien waarbij er doorgeklikt kan worden naar de details. Hierbij wordt beeldmateriaal getoond. 
Ook kan de gebruiker op basis van locatie zien welke haaien er voorkomen en kan de gebruiker doorklikken naar de detail info over die haaien. Daarnaast is er een koppeling naar de website toegevoegd en is er contact info in de app opgenomen. 
 
 

website www.sharknewz.com

Bel vrijblijvend op 026-3020038

Of vul je telefoonnummer in en wij bellen jou!


Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.
 
Uw vraag wordt met zorg gelezen en beantwoord.

Via via kwam ik in contact met Pazion. Het zelf kunnen wijzigen van de website en het hebben van een goed en snel bereikbaar aanspreekpunt waren voor mij reden een hostingcontract af te sluiten met dit bureau.

HJ Bouwkundig Tekenbureau

Technisch tekenaar - Jan Hartman

Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren