Webportaal ontwikkeling voor Neone

Neone

Bedrijf


Neone wil hun opdrachtgevers in het personenvervoer - en de mensen binnen hun bedrijven - succesvol(ler) laten opereren en hun werk optimaliseren en vergemakkelijken met hun producten en diensten. 

Dit door innovatieve en betaalbare producten en diensten te ontwikkelen en beschikbaar te stellen, waarmee steeds beter kan worden gehandeld. Met als uiteindelijk doel het logistieke proces te verbeteren en te optimaliseren, waardoor meer rendement en meer werkplezier.

Gevraagd

Er is gevraagd om een ontwikkeling van een nieuwe webportaal en een ontwikkeling van 2 portalen met dezelfde look en feel.
 

Ontwikkeld

Er is een webportaal ontwikkeld die gebaseerd is op onze Sitepublisher, een CMS waarmee het beheer van alle content op de website kan worden beheerd.

Voor de ontwikkeling van het serviceportaal is er gebruik gemaaktvan het Zend Framework om een robuuste en solide portaal neer te zetten waar in een latere fase op doorontwikkeld kan worden. Dankzij gebruik van aanwezige website HTML en handige libraries als Bootstrap en jQuery is er relatief snel een professioneel service portaal opgezet.

Het klantportaal iseveneens ontwikkeld in Zend Framework en er is gebruik gemaakt van de aanwezige elementen welke voor herkenning zorgen.
 
Het klant portaal is feitelijk middleware welke alle data via een XML koppeling met het Tamis systeem verzendt en ontvangt en zo een aantal functionaliteiten ontsluit naar het web voor de gebruikers.
 

website www.neone.nl Tags

Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.
 
 

Wij werken veel makkelijker en efficiënter met het systeem dat door Pazion is ontwikkeld. Van een stand-alonesysteem zijn we overgestapt naar een ordersysteem dat helemaal online draait. Ik kan nu vanaf iedere locatie en apparaat mijn orders invoeren en doorsturen. De rapportage is zeer duidelijk, dus we weten op ieder moment hoe we ervoor staan.

The Agency

Erik Jan van Gestel, eigenaar The Agency

Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies.
Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren