Musto redesign

Bedrijf

Musto levert hoogwaardige kleding en schoeisel voor de zeilwereld op ieder niveau van extreme race uitrustingen tot aan kleding geschikt voor bevaren van rivieren en kanalen.

Gevraagd

De oude www.musto.nl website had een geheel "redesign" nodig, waar ook alle nieuwe producten tot hun recht moesten komen.

Ontwikkeld

In samenwerking met Neverseen designburo uit Almere hebben we de website in een totaal nieuw jasje gegoten.

Bekijk ons resultaat op www.musto.nl

additionele informatie

  • Er is een eenvoudige website ontwikkeld. Middels de kaart van de Benelux kan er per provincie een overzicht van dealers worden geraadpleegd. Verder is er een contact formulier aanwezig en kunnen dealers promotiemateriaal ophalen via de website.
  • De dealerkaart is uitgebreid en Musto kan nu zelf de dealers beheren en met het toevoegen van beeldmateriaal van de nieuwe collectie is de website helemaal opgefrist.

website www.musto.nl Tags

Bel vrijblijvend op 026-3020038

Of vul je telefoonnummer in en wij bellen jou!


Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.
 
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

Ik heb met Pazion samengewerkt in de ontwikkeling van diverse websites voor Droog. Pazion was benaderbaar en flexibel en dacht ver mee in projecten die wij online wilden realiseren - en realiseerde ze.

Droog BV

Ivan Beemster

Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies Accepteren Meer informatie