McMain responsive product website

McMain responsive product website

Bedrijf

McMain Software producten voor technische dienst en field service bedrijven, blinken uit in eenvoud en zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met mensen uit de praktijk. 

Gevraagd

De vraag was een nieuwe website welke rekening houdt met het toenamende mobiele gebruik. De website moet verder eenvoudige in beheer zijn waarbij de consitentie van beeld en tekst bewaard blijft. Verder was een goede techniek en structuur voor SEO vereist.

Ontwikkeld

We hebben samen met Uppergraphics een professioneel en rustig webdesign ontwikkeld. Op basis van de mobiele wens hebben we de website responsive gemaakt voor mobiel en tablets en biedt het Sitepublisher CMS de gewenste flexibiliteit en benodigde consitentie.

website http://www.mcmain.nl/nl/home Tags

Bel vrijblijvend op 026-3020038

Of vul je telefoonnummer in en wij bellen jou!


Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.
 
Uw vraag wordt met zorg gelezen en beantwoord.

Wij hebben onze website al enige tijd ondergebracht bij Pazion. Bij vragen van onze kant wordt er altijd adequaat gereageerd en snel oplossingen aangeboden. Wij willen Pazion van harte aanbevelen.

Blijsie audiovisueel

Videoproducer - Evert Blijsie

Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren