Magazine website voor het Navenant tijdschrift met alles over Limburgs genieten

Magazine website voor het Navenant tijdschrift met alles over Limburgs genieten

Bedrijf

Navenant is het enige lifestylemagazine in Nederlands- en Belgisch-Limburg dat 8 keer per jaar verschijnt. In 2013 viert Navenant haar tienjarig jubileum. Wij houden onze lezers op de hoogte van alles wat de provincie aangenaam maakt onder de noemer: Limburgs genieten.

Gevraagd

We willen een nieuwe website waar we de artikelen welke in ons magazine verschijnen goed onder de aandacht kunnen brengen en waar we de evenementen en workshops welke we verzorgen goed kunnen communiceren.

Ontwikkeld

We hebben voor Navenant een website met het Sitepublisher CMS ontwikkeld waarbij ze verschillende onderwerpen gestructureerd op de site kunnen plaatsen. Per magazine kan er een selectie van de toegevoegde items worden gemaakt en zo kan er een digitaal magazine worden aangeboden.

website http://www.navenant.nl/nl/home

Bel vrijblijvend op 026-3020038

Of vul je telefoonnummer in en wij bellen jou!


Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.

Via via kwam ik in contact met Pazion. Het zelf kunnen wijzigen van de website en het hebben van een goed en snel bereikbaar aanspreekpunt waren voor mij reden een hostingcontract af te sluiten met dit bureau.

HJ Bouwkundig Tekenbureau

Technisch tekenaar - Jan Hartman

Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies.
Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren