Cenergy applicatie

Cenergy

Bedrijf

Cenergy Group B.V. is in 2003 opgericht. Waar Cenergy Group B.V. in de eerste levensjaren vooral actief was binnen de horeca met opleidingen, is de organisatie nu uitgegroeid tot een internationaal opererend opleidings-, advies- en onderzoeksbureau. Cenergy is actief in de branches Horeca, Retail, Zorg en Welzijn, Zakelijke Dienstverlening, Onderwijs en Overheid.

Gevraagd

Gevraagd is om een bestaande applicatie, voor het beheer van mystery medewerkers en opdrachtgevers, door te ontwikkelen.

Ontwikkeld

We bieden support op vragen die ontstaan tijdens ontwikkelen van de applicatie. Hierbij denken mee over het verbeteren en doorontwikkelen van de applicatie, waardoor de gegevens van opdrachtgevers en opdrachten eenvoudig kunnen worden toegevoegd en bijgewerkt. 

De applicatie die wij voor Cenergy hebben ontwikkeld bestaat uit de volgende functionaliteiten:

  • Het beheer van opdrachtgevers
  • Het invoeren en beheren van opdrachten
  • Het toevoegen van mystery medewerkers
  • Het toevoegen van beheerders
  • Het toevoegen van onderzoek

website www.cenergy.nl Tags

Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.
 
 

Ik heb met Pazion samengewerkt in de ontwikkeling van diverse websites voor Droog. Pazion was benaderbaar en flexibel en dacht ver mee in projecten die wij online wilden realiseren - en realiseerde ze.

Droog BV

Ivan Beemster

Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies.
Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren