Barcode scan en verwijder eerder geuploade bestanden

Barcode scan en verwijder eerder geuploade bestanden

Bedrijf

Koop van der Wal is een tractor specialist gevestigd in Bant. Koop van der Wal verkoopt en verhuurt tractoren en landbouwmachines. Daarnaast is Koop van der Wal ook een professionele partner op het gebied van renovatie en reparatie van trekkers en landbouwmachines.

Gevraagd

Er is gevraagd om een mobiele applicatie te ontwikkelen die barcodes kan scannen en welke op verschillende telefoons werkt. 

Ontwikkeld

Er is een mobiele app ontwikkeld welke barcodes kan scannen van binnen gekomen producten. Hiervan wordt een afbeelding gemaakt en zo wordt het product direct gekoppeld aan de webshop. De bestanden krigjgen de gewenste filenames en volgnummers en worden in de juiste folder opgeslagen.

Bel vrijblijvend op 026-3020038

Of vul je telefoonnummer in en wij bellen jou!


Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.

Wij werken veel makkelijker en efficiënter met het systeem dat door Pazion is ontwikkeld. Van een stand-alonesysteem zijn we overgestapt naar een ordersysteem dat helemaal online draait. Ik kan nu vanaf iedere locatie en apparaat mijn orders invoeren en doorsturen. De rapportage is zeer duidelijk, dus we weten op ieder moment hoe we ervoor staan.

The Agency

Erik Jan van Gestel, eigenaar The Agency

Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies.
Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren