Barcode scan en verwijder eerder geuploade bestanden

Barcode scan en verwijder eerder geuploade bestanden

Bedrijf

Koop van der Wal is een tractor specialist gevestigd in Bant. Koop van der Wal verkoopt en verhuurt tractoren en landbouwmachines. Daarnaast is Koop van der Wal ook een professionele partner op het gebied van renovatie en reparatie van trekkers en landbouwmachines.

Gevraagd

Er is gevraagd om een mobiele applicatie te ontwikkelen die barcodes kan scannen en welke op verschillende telefoons werkt. 

Ontwikkeld

Er is een mobiele app ontwikkeld welke barcodes kan scannen van binnen gekomen producten. Hiervan wordt een afbeelding gemaakt en zo wordt het product direct gekoppeld aan de webshop. De bestanden krijgen de gewenste bestandsnamen en volgnummers, en worden in de juiste folder opgeslagen.

Tags

Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.
 
 

Pazion is voor ons al jaren een betrouwbare partner op het gebied van websitehosting, websiteontwikkeling en onderhoud. We ervaren de samenwerking als direct en open, precies zoals we zelf ook willen werken!

2ICT

Kantoor automatiseerder - Erwin Bruinink

Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies.
Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren