Barcode scan en verwijder eerder geuploade bestanden

Barcode scan en verwijder eerder geuploade bestanden

Bedrijf

Koop van der Wal is een tractor specialist gevestigd in Bant. Koop van der Wal verkoopt en verhuurt tractoren en landbouwmachines. Daarnaast is Koop van der Wal ook een professionele partner op het gebied van renovatie en reparatie van trekkers en landbouwmachines.

Gevraagd

Er is gevraagd om een mobiele applicatie te ontwikkelen die barcodes kan scannen en welke op verschillende telefoons werkt. 

Ontwikkeld

Er is een mobiele app ontwikkeld welke barcodes kan scannen van binnen gekomen producten. Hiervan wordt een afbeelding gemaakt en zo wordt het product direct gekoppeld aan de webshop. De bestanden krigjgen de gewenste filenames en volgnummers en worden in de juiste folder opgeslagen.

Bel vrijblijvend op 026-3020038

Of vul je telefoonnummer in en wij bellen jou!


Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.
 
 
Uw vraag wordt met zorg gelezen en beantwoord.

Ik heb met Pazion samengewerkt in de ontwikkeling van diverse websites voor Droog. Pazion was benaderbaar en flexibel en dacht ver mee in projecten die wij online wilden realiseren - en realiseerde ze.

Droog BV

Ivan Beemster

Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren