Bedrijfswebsite voor display bedrijf Holbox

Bedrijfswebsite voor display bedrijf Holbox

Bedrijf

Holbox is een bedrijf dat zich richt op het produceren en verkopen van displays en ander promotie materiaal. Ze trachten in hun branche de meest toonaangevende en innoverende partij te zijn.

Gevraagd

Gevraagd was een nieuwe bedrijfswebsite om het gehele assortiment te kunnen presenteren en promoten. Het design en de website moesten modern zijn met daarin veel effecten en andere leuke dingen. Het bedrijf is grafisch ingesteld, dus verwachtte ook een grafische sterke website.

Ontwikkeld

In samenwerking mwet Broad, welke het webdesign hebben verzorgd, hebben we een 5-talige bedrijfswebsite gebouwd. We hebben onze javascript ervaring uit de kast gehaald en een heel scala aan verschillende mouseover effecten, filmpjes, carousels en andere effecten gebouwd, die deze website tot een uniek geheel maken. De homepage is compleet bewerkbaar via het CMS, zo kunnen de verschillende blokken de laatste marketing acties of nieuws feiten ondersteunen.

website www.holbox.nl Tags

Bel vrijblijvend op 026-3020038

Of vul je telefoonnummer in en wij bellen jou!


Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.
 
 
Uw vraag wordt met zorg gelezen en beantwoord.

Het is prettig zaken doen met een bedrijf, waarbij de bedrijfsfilosofie gericht is op klant tevredenheid en er meegedacht wordt om tot het beste resultaat te komen en er tijd besteed wordt aan persoonlijke aandacht.

Green Root Solutions

SAP / ABAP programmeur - Peter Groeneweg

Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren