Techniek

Techniek

De manier waarop we je website bouwen, is van groot belang voor je gewenste resultaat. Het webdesign en de gebruikte technieken zorgen voor een gebruiksvriendelijke en goede vindbaarheid van je website. We stoppen als websitebouwer veel tijd en energie in het vernieuwen en verbeteren van onze technieken en software. Zo krijg jij een up-to-date website die voorzien is van de nieuwste technieken.

Sitepublisher 4

We hebben een eigen stabiele, flexibele online applicatie ontwikkeld waarin we voor jou gemakkelijk een webapplicatie kunnen bouwen. Vervolgens kun je met Sitepublisher eenvoudig zelf de content van je website of webapplicatie beheren en kun je altijd en op elke plek je website aanpassen. Lees hier meer over Sitepublisher.


(Door)ontwikkeling en support

Heb je al een webapplicatie ontwikkeld in Laravel, Symfony, Drupal, Magento, Zend Expressive of Zend Framework? Door de jaren heen hebben we hier al vele projecten in gerealiseerd. Dus zoek je een ontwikkelaar voor een nieuwe online applicatie, voor een doorontwikkeling of juist support op je huidige webapplicatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!
 Pazion bouwt en verzorgt de websites en hosting van onze diverse merken. Een stabiel en betrouwbaar bedrijf waar ze altijd de tijd nemen voor onze vragen.

Kubus Sports

Internet marketeer - Marielle van de Munt

Bel vrijblijvend op 026-3020038

Of vul je telefoonnummer in en wij bellen jou!


Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.
Uw vraag wordt met zorg gelezen en beantwoord.
Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren