Website analyse

Website analyse

Het analyseren van een website is één van de belangrijkste activiteiten, die nodig zijn voor het behalen van optimaal resultaat. Het is aan te raden om van tevoren goed na te denken over de vormgeving en structuur van de website. Pazion biedt hier de mogelijkheid om aan de hand van jouw wensen, een goede indeling te maken.

Is jouw site up-to-date?

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om bestaande websites te analyseren vanuit een aantal verschillende invalshoeken. Deze zijn samen de basis voor een kwalitatief goede website die goed gevonden wordt in de zoekresultaten Google. Aan de hand van deze analyse kunnen wij eventueel verbeteringen aanpassen. Wij kijken naar de volgende punten:

  1. De gebruiksvriendelijkheid van de website, omdat dit de goede websites onderscheidt van de minder goede. Als een bezoeker de website niet "handig" vindt, heb je grote kans dat deze je website snel weer verlaat. Daarom analyseren we de gebruiker, om zo een optimale gebruiksvriendelijkheid te produceren.
  2. De positie in de digitale markt, omdat dit bepaalt hoeveel mensen de website bezoeken. Een goede positie betekent veel verkeer, wat uiteindelijk meer oplevert voor jouw bedrijf.
  3. De gebruikte techniek van de website, omdat een goede techniek optimaal bij moet dragen aan de gebruiksvriendelijkheid en de promotie van de website. We bekijken of de techniek voldoet aan deze functie, zodat jouw website op alle fronten voldoet aan de wensen van jou, jouw bezoekers en de zoekmachines.

Laat jouw website analyseren

Wil je graag weten hoe jouw eigen website ervoor staat? Neem contact met ons op. Wij zorgen dat je voor een éénnmalig bedrag van 80.- een duidelijk overzicht hebt van de mogelijke verbeterpunten.

Actie: bestaande website laten analyseren!

Je wilt meer bezoekers op je website? Laat je nieuwe of bestaande website door ons analyseren op voor jouw interessante zoekwoorden. Uiteraard is deze scan geheel vrijblijvend!

Wat is jouw SEO score?

Voer een webpagina of website URL en zie hoe deze geoptimaliseerd is voor jouw zoekwoord

Complexe applicaties

Voor complexere webapplicaties biedt Pazion de mogelijkheid om samen met de klant te analyseren wat het doel van de applicatie precies is. Daarna wordt er gekeken hoe dit doel op een zo efficiënt mogelijke manier bereikt kan worden. Aan de hand van de grote en de complexiteit van de applicatie worden vervolgstappen genomen.

Bel vrijblijvend op 026-3020038

Of vul je telefoonnummer in en wij bellen jou!


Service

 
 

Een goede website of internetapplicatie blijft altijd in ontwikkeling. Omdat service bij Pazion centraal staat bieden wij je na oplevering van je website of internetapplicatie de ondersteuning die u nodig heeft. Door maatwerkoplossingen te bieden stemmen wij onze producten en diensten af op de individuele behoefte van de klant. Persoonlijke aandacht en service staan dan ook hoog in het vaandel.

Onze service
  • Support bij vragen via telefoon, email en live chat
  • Binnen 24 uur ondersteuning bij storing
  • Extra snelle Responstijden
  • Technische optimalisatie van de website
  • Afhandeling spoedvragen
  • Tussentijdse evaluatiebezoeken
  • Flexibiliteit

Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.
 
 
Uw vraag wordt met zorg gelezen en beantwoord.

Via via kwam ik in contact met Pazion. Het zelf kunnen wijzigen van de website en het hebben van een goed en snel bereikbaar aanspreekpunt waren voor mij reden een hostingcontract af te sluiten met dit bureau.

HJ Bouwkundig Tekenbureau

Technisch tekenaar - Jan Hartman

Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren