Spam filter e-mail is een van de belangrijkste middelen geworden om te communiceren tussen jeklanten of relaties. Veel mail wat daarvan verstuurd wordt (97%) is spam dit tot ergernis van diegene die het ontvangt. Daarom bieden wij als service een spamfilter aan. Dit spam filter zorgt ervoor dat je geen ongewenste mail ontvangt.

Het spam filter filtert automatisch alle inkomende en uitgaande mail op spam,je hoeft hiervoor niets te doen, zo bevat je inbox alleen berichten die niet als spam worden gezien!

Configuratie van het spam filter

Wanneer je deze dienst afneemt dan configureren we dit spam filter voor jouw domeinnaam en worden automatisch alle e-mailadressen gescand op spam.

Verder kan je via een control panel zelf bepaalde domeinen toevoegen waar je geen e-mail van wenst te ontvangen. Ook kan je één of meerdere e-mailadressen toevoegen in het control panel welke nooit in de spam folder terecht komen.

Mocht je de spam toch willen ontvangen dan selecteer je de folder waarin de spam moet komen te staan, de e-mails worden nu niet verwijderd maar opgeslagen op je e-mail account.

Licentie

De licentie voor het spam filter geldt per domein en kost 30 EURO per jaar. Zo kan je per domein beslissen of je een spam filter wilt.

Heb je meerdere domeinen? Neem dan contact met ons op voor onze scherpe multi-domein prijzen!

Tags

Bel vrijblijvend op 026-3020038

Of vul je telefoonnummer in en wij bellen jou!


Service

 
 

Een goede website of internetapplicatie blijft altijd in ontwikkeling. Omdat service bij Pazion centraal staat bieden wij je na oplevering van je website of internetapplicatie de ondersteuning die u nodig heeft. Door maatwerkoplossingen te bieden stemmen wij onze producten en diensten af op de individuele behoefte van de klant. Persoonlijke aandacht en service staan dan ook hoog in het vaandel.

Onze service
  • Support bij vragen via telefoon, email en live chat
  • Binnen 24 uur ondersteuning bij storing
  • Extra snelle Responstijden
  • Technische optimalisatie van de website
  • Afhandeling spoedvragen
  • Tussentijdse evaluatiebezoeken
  • Flexibiliteit

Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.
 
Uw vraag wordt met zorg gelezen en beantwoord.

Het geleverde maatwerk ziet er erg goed uit! Het werkt precies zoals wij het voor ogen hadden. We zijn hier heel blij mee. Ook de gevraagde import/export functie ziet er goed en overzichtelijk uit.

Orion B.V.

Tino de Jong

Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren