Webontwikkeling

Webontwikkeling

De webontwikkelaar voor maatwerk website en webapplicatie 


Pazion is een webbureau en webontwikkelaar gespecialiseerd in maatwerk oplossingen, we ontwikkelen koppelingen die de systemen in je organisatie naadloos verbinden. We kunnen je website of webshop dus volledig op maat ontwikkelen, aanpassen, koppelen en integreren met een externe softwarepakketten en diensten. 

Ook je bestaande website is bij ons in goede handen en kunnen we in overleg doorontwikkelen en verbeteren. 

Van begin tot eind ontwikkelen wij websites en webapplicaties die optimaal functioneren.

Responsive website

Een responsive website is een website die zich aanpast aan de resolutie van het apparaat, waarmee het bekeken wordt. Dit zorgt ervoor dat je website, zowel via de desktop, tablet als smartphone, altijd optimaal te bekijken is. Pazion bouwt de websites zodat deze responsive zijn. Dit betekent dus dat jouw website op elk scherm prettig te lezen is!

Een andere belangrijke reden om te kiezen voor een responsive website is dat je website of webshop hierdoor beter vindbaar is in de zoekresultaten van Google. Google geeft de voorkeur aan sites die mobielvriendelijk zijn en rangschikt sites met een responsive design dan ook hoger in de zoekmachine.

Webshop

Wij hebben een oplossing voor verschillende soorten webshops: klein of groot, op zichzelf staand of gekoppeld aan een website. Wij ontwikkelen je wensen met behulp van standaard webshops volledig op maat! Daarbij bieden we diverse mogelijkheden tot het implementeren van veilige (online) betaalmethoden, zoals iDEAL, PayPal, creditcard, betalingen onder rembours of op rekening. Tevens bieden wij de mogelijkheid om de webshop voor u te vullen.

Ruime expertise en ervaring

Neem vrijblijvend contact op en we gaan kijken of we u van dienst kunnen zijn!

 

Tags
Service

 
 

Een goede website of internetapplicatie blijft altijd in ontwikkeling. Omdat service bij Pazion centraal staat bieden wij je na oplevering van je website of internetapplicatie de ondersteuning die u nodig heeft. Door maatwerkoplossingen te bieden stemmen wij onze producten en diensten af op de individuele behoefte van de klant. Persoonlijke aandacht en service staan dan ook hoog in het vaandel.

Onze service
 • Support bij vragen via telefoon, email en live chat
 • Binnen 24 uur ondersteuning bij storing
 • Extra snelle Responstijden
 • Technische optimalisatie van de website
 • Afhandeling spoedvragen
 • Tussentijdse evaluatiebezoeken
 • Flexibiliteit

Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.
 
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

Bel vrijblijvend op 026-3020038

Of vul je telefoonnummer in en wij bellen jou!


Techniek

Maatwerk

We gebruiken gereedschappen en methodieken die de systemen in je organisatie naadloos verbinden. We kunnen je website of internetapplicatie volledig op maat bouwen, aanpassen, koppelen of integreren met een externe softwarepakketten en diensten.

De manier waarop de website is gebouwd, is van groot belang voor het resultaat. Het webdesign en de techniek zorgen voor de gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid van de website. Pazion stopt als websitebouwer veel tijd en energie in het vernieuwen en verbeteren van haar technieken en software. Op deze manier krijg je een up-to-date website die voorzien is van de nieuwste technieken.

Gereedschappen & methodieken

 • PHP 7, Zend Framework 3
 • HTML5, XML
 • CSS3, Bootstrap
 • Javascript, AJAX, jQuery
 • SEO, Sitemaps, Google analytics
 • One page, Responsive design
 • Mobile apps, Ionic, Angular
 • Linux, Apache, MySQL
 • API, REST, JSON Koppelingen

Pazion levert uitstekend maatwerk en het is al jaren zeer prettig samenwerken met deze betrouwbare partner.

UpperGraphics

Designer - Gijs van Hal

Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies Accepteren Meer informatie