webshop voor reservedelen.nl: webwinkel voor hygiënische procescomponenten

webshop voor reservedelen.nl: webwinkel voor hygiënische procescomponenten

Bedrijf

Dé webwinkel voor reservedelen van hygiënische procescomponenten zoals pompen, afsluiters en warmtewisselaars.


Reservedelen

Naam: Import en export module op basis van excel voor reseverdelen.nl

Titel: Import en export module op basis van excel voor reseverdelen.nl

Vraag: Een verbetering van het up-to-date houden van de reservedelen applicatie. Daarnaast een aantal extra functionaliteiten ter verbeteringen van de gebruiksvriendelijkheid van de webapplicatie.

Oplossing: We hebben een import en export module gebouwd. Deze import en export module kan Excel bestanden inlezen en schrijven. Flowcomm kan nu hun reservedelen en artikelen koppelen aan hun klanten. Hiermee is het eenvoudig nieuwe klant installaties toe te voegen op basis van een excel overzicht. Ook prijs updates zijn eenvoudig met behulp van een excel bestand door te voeren. Verder hebben we You Tube video's toegevoegd ter verbetering van de gebruikersbeleving.

Tekst: Flowcomm Benelux BV heeft als doelstelling, het leveren van sanitaire procescomponenten zoals pompen, afsluiters en besturingsunits aan de voeding-, zuivel-, farmaceutische- en licht chemische industrie.


Gevraagd

De vraag was een webwinkel welke gekoppeld kon worden met de MultiVers boekhouding en waarbij voorraad eenvoudig via excel beheerd kan worden.

Ontwikkeld

We hebben op basis van het door ons ontwikkelede webshop product sitepublisher een maatwerk webshop gebouwd, waarbij de producten en verkopen via XML aan de administratie zijn gekoppeld en waarmee de voorraad ook via excel eenvoudig bijgewerkt kan worden.

additionele informatie

Import en export module op basis van excel voor reseverdelen.nl: We hebben een import en export module gebouwd. Deze import en export module kan Excel bestanden inlezen en schrijven. Flowcomm kan nu hun reservedelen en artikelen koppelen aan hun klanten. Hiermee is het eenvoudig nieuwe klant installaties toe te voegen op basis van een excel overzicht. Ook prijs updates zijn eenvoudig met behulp van een excel bestand door te voeren. Verder hebben we You Tube video's toegevoegd ter verbetering van de gebruikersbeleving.


PHP webapplicatie - Een site voor het bestellen van reserve onderdelen: We hebben een site ontwikkeld waar hun klanten eenvoudig reservedelen kunnen bestellen. Voor iedere klant wordt bijgehouden welke artikelen ze hebben en zo kan de klant gemakkelijk bij behorende onderdelen bestellen.

website http://www.reservedelen.nl/nl/home Tags

Bel vrijblijvend op 026-3020038

Of vul je telefoonnummer in en wij bellen jou!


Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.
 
 
Uw vraag wordt met zorg gelezen en beantwoord.

Wij hebben onze website al enige tijd ondergebracht bij Pazion. Bij vragen van onze kant wordt er altijd adequaat gereageerd en snel oplossingen aangeboden. Wij willen Pazion van harte aanbevelen.

Blijsie audiovisueel

Videoproducer - Evert Blijsie

Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren