TipTactic Webapplicatie voor tipgevers en leveranciers

TipTactic Webapplicatie voor tipgevers en leveranciers

Bedrijf

Ken je een persoon of bedrijf die een product of dienst nodig heeft? Geef anoniem een tip via TipTactic.com. Kies een rubriek die zo goed mogelijk past bij je tip en vul zo volledig mogelijk het formulier in. TipTacTic informeert alle mogelijke leveranciers over jouw tip… maar geeft natuurlijk nog niet het hele tipadres door.

Wordt de tip door een leverancier geaccepteerd dan krijgt hij pas alle informatie. Leidt dit vervolgens tot verkoop, verdien je 5% van de verkoopprijs.

">

Gevraagd

Gevraagd is om een webapplicatie te realiseren voor 2 doelgroepen, tipgevers en leveranciers. Een tipgever kan een tip toevoegen voor een mogelijke opdracht. Als een leverancier dergelijke tip accepteert en het leidt tot een opdracht, dan ontvangt de tipgever hiervoor een beloning. 

Ontwikkeld

We hebben op basis van aangeleverde webdesign in HTML de logica achter de schermen gebouwd met als basis het door ons ontwikkelde Sitepublisher CMS. Een een tipgever kan nu een verkoop-tip doorgeven, een leverancier kan aan de hand van beknopte informatie beslissen of hij een verkoop-tip wilt accepteren en tenslotte dat alle communicatie in de vorm van emails worden verzonden.

website http://www.tiptactic.com Tags

Bel vrijblijvend op 026-3020038

Of vul je telefoonnummer in en wij bellen jou!


Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.
 
 
Uw vraag wordt met zorg gelezen en beantwoord.

Pazion is voor ons al jaren een betrouwbare partner op het gebied van websitehosting, websiteontwikkeling en onderhoud. We ervaren de samenwerking als direct en open, precies zoals we zelf ook willen werken!

2ICT

Kantoor automatiseerder - Erwin Bruinink

Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren