t+f organisatieadvies Bedrijfswebsite voor een organisatieadvies

t+f organisatieadvies Bedrijfswebsite voor een organisatieadvies

Bedrijf

t+f organisatieadvies staat voor de combinatie van techniek en filosofie. Zonder reflectie (filosofie) is het handelen blind en doelloos, zonder handelen (techniek) is alle reflectie slechts papier.

Gevraagd

Hulp bij het opzetten van een bedrijfswebsite waarbij de website als het ware twee websites vormt. Één website voor het organisatieadvies en één website voor het tonen van aangekochte en zelf gemaakte kunst.

Ontwikkeld

We hebben voor t+f organisatie advies het door Taluut aangeleverde design om gezet naar een website. Vanwege de beperkte internet kennis hebben we ook een Content Management Systeem geleverd waarmee de klant zelf alle teksten en beelden op de website kan beheren.

website www.tforganisatieadvies.nl Tags

Bel vrijblijvend op 026-3020038

Of vul je telefoonnummer in en wij bellen jou!


Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.
 
 
Uw vraag wordt met zorg gelezen en beantwoord.

Het is prettig zaken doen met een bedrijf, waarbij de bedrijfsfilosofie gericht is op klant tevredenheid en er meegedacht wordt om tot het beste resultaat te komen en er tijd besteed wordt aan persoonlijke aandacht.

Green Root Solutions

SAP / ABAP programmeur - Peter Groeneweg

Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren