t+f organisatieadvies Bedrijfswebsite voor een organisatieadvies

t+f organisatieadvies Bedrijfswebsite voor een organisatieadvies

Bedrijf

t+f organisatieadvies staat voor de combinatie van techniek en filosofie. Zonder reflectie (filosofie) is het handelen blind en doelloos, zonder handelen (techniek) is alle reflectie slechts papier.

Gevraagd

Hulp bij het opzetten van een bedrijfswebsite waarbij de website als het ware twee websites vormt. Één website voor het organisatieadvies en één website voor het tonen van aangekochte en zelf gemaakte kunst.

Ontwikkeld

We hebben voor t+f organisatie advies het door Taluut aangeleverde design om gezet naar een website. Vanwege de beperkte internet kennis hebben we ook een Content Management Systeem geleverd waarmee de klant zelf alle teksten en beelden op de website kan beheren.

website www.tforganisatieadvies.nl Tags

Bel vrijblijvend op 026-3020038

Of vul je telefoonnummer in en wij bellen jou!


Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.
 
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

Via via kwam ik in contact met Pazion. Het zelf kunnen wijzigen van de website en het hebben van een goed en snel bereikbaar aanspreekpunt waren voor mij reden een hostingcontract af te sluiten met dit bureau.

HJ Bouwkundig Tekenbureau

Technisch tekenaar - Jan Hartman

Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies Accepteren Meer informatie