Rentemodule: Online raadplegen van actuele hypotheek rentes en voorwaarden

Rentemodule: Online raadplegen van actuele hypotheek rentes en voorwaarden

Bedrijf

Hypotheek Aanvragen is een onafhankelijke hypotheek adviesorganisatie.

Hypotheek Aanvragen biedt, naast de gebruikelijke manier van afspraak maken op kantoor of bezoek aan huis, Live hypotheekadvies via de webcam en chat.

Gevraagd

Voor het verbeteren van de service aan de klant werd er gevraagd of het mogelijk is om actuele rentetarieven via een duidelijk overzicht aan te bieden op de website.

De rentetarieven moeten daarbij middels een aantal selectie criteria ( vorm, norm en periode ) voor de gebruiker eenvoudig te selecteren zijn.

Ontwikkeld

Er is een module ontwikkeld welke de gebruiker de mogelijkheid geeft zelf het laagste rente tarief te vinden. Bij interesse kan de hypotheek zoeker vervolgens een vrijblijvende offerte opvragen of bijbehorende voorwaarden bekijken.

website http://www.hypotheek-aanvragen.nl/rentetarief.htm Tags

Bel vrijblijvend op 026-3020038

Of vul je telefoonnummer in en wij bellen jou!


Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.
 
 
Uw vraag wordt met zorg gelezen en beantwoord.

Het is prettig zaken doen met een bedrijf, waarbij de bedrijfsfilosofie gericht is op klant tevredenheid en er meegedacht wordt om tot het beste resultaat te komen en er tijd besteed wordt aan persoonlijke aandacht.

Green Root Solutions

SAP / ABAP programmeur - Peter Groeneweg

Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren